Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 13, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2020 vypada to, ze mame doma ps5? a proc chces pouzivat ovladac z ps5 na ps3 nebo ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2020 tak teď už jen ať to mám za týden na čem spustit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 14, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2020 souhlas, jiz cekam jen na tu krabicu od Šóny pozitro reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2020 Tohle mě rozesmálo ...sice PS5 budou vyprodány v obchodech ale bude stovky inzerátu na prodej na bazoši a podobně...pár zoufalců zaplatí 25tis. a víc. Zbytku se nebudou moc zbavit... ono fakt o nic nejde a za měsíc dva bude po všem... spis jsem zvědavý na limitované edice obou konzolí popřípadě jiné verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 15, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Blek frajdej Umberto reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 18, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2020 Tak co, jak to vypadá s objednávkama? již nekdo jinej krom nádražáka a JrCmana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2020 Zatím to vypadá že kdo objednal na alze cca do 1:15 tak ji má, kdo v 1:45 tak se zatím neví.. Respektive mě volali včera že ji mam jestli chci prodlouženou zaruku, kámoš má 1:45 a zatím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2020 Dneska mi ji poslali z Mironetu, objednaval jsem cca kolem 8hodiny tak u 4 eshoou disk edici a jen u mironetu digitalku a jedinej mironet mi neco poslal (vsechno platba az pri prevzeti). Kamos objednal v JRC asi az v 12 odpoledne, ale platil predem a poslali mu ji uz ted. JRC vyrizuje jen platby predem na ostatni kasle. no holt ted budu hrat jen par her a v unoru koupim disc a digitalku poslu dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 18, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2020 Ja mam tolik her na dohrani, ze kdyz mi ji dodaj na pristi vanoce, bude mi to stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 18, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2020 tak OKej pise jiz zari 2021:)) to jsou skoro vanoce https://www.gamesradar.com/amp/god-of-war-ragnarok-ps5-exclusive/ a vypada to, ze ragnarok nebude jen ps5 Martinoslav a Crashíčeq reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2020 před 1 hodinou, pozitro napsal: Dneska mi ji poslali z Mironetu, objednaval jsem cca kolem 8hodiny tak u 4 eshoou disk edici a jen u mironetu digitalku a jedinej mironet mi neco poslal (vsechno platba az pri prevzeti). Kamos objednal v JRC asi az v 12 odpoledne, ale platil predem a poslali mu ji uz ted. JRC vyrizuje jen platby predem na ostatni kasle. no holt ted budu hrat jen par her a v unoru koupim disc a digitalku poslu dal... s Tím JRC nemáš pravdu, já jsem měl objednáno bez zapacení předem a dostal jsem ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2020 před 18 minutami, Umberto napsal: s Tím JRC nemáš pravdu, já jsem měl objednáno bez zapacení předem a dostal jsem ji. Ja mel objednavku s cislem nizsim jak kamos, co mel zaplaceno a on ji dostal, ja ne. Sami rikali, ze uprednostnuji ty, co zaplati predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2020 No, EW se tváří že by zítra měla být a kolega z mironetu také .. tak snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 Tak jsem zvedavej, dneska rano byl skladem v JRC na vsech prodejnach ps5, tak jsem objednal na prodejnu a jsem zvedavej jestli to klapne nebo jestli to byla nejaka jejich chyba na strankach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 19, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 A co takhle byt priste solidarni a dat info i sem na forum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 Každopádně už to na JRC není...dodání 2021...uvidíme...myslím že to byla chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 19, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 ja myslim, obcas tedy, ze se v systemu objevili naskladnene kusy k vydeji na prodejne co mel nekdo rezervovane i placene jiz. :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 Tak prý chyba systému, naskladnění objednávek pro obeslané zákazníky. Pokud někdo zkusil teď rezervaci tak má smolíka. Už tam je údaj s dodejem 2021. Já sem objednal před týdnem v Okay, už sem v pořadníku zadaný na září 2021 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 “Chyba” = zkusime v den launche vyjebat s lidma a nahnat nove objednavky. mirai_trunks, Kamel a okajos reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 Mě by spíš zajímalo za kolik mají e-shopy nákupku konzole...10...15...20% z prodejní ceny? a ještě zajímavější by bylo číslo predobjednávek celkem v Čr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 19, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 tak to snad ne, nemyslim, ze nakupuji ps5 za 1350Kč:))spíš těch 10 procent pod prodejní cenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 Tak PS už je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 Tohle je bomba https://pc.bazos.cz/inzerat/128242099/ps5-digital.php mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 ''Nejsem prekupnik''... Dal nemusim cist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2020 Nejsem prekupnik, ale tady ji mate za dvojnasobnou cenu Crashíčeq reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.