Kamel Odesláno Červen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 Já to mám u Alzeho ve statusu "Kontaktujeme vás", takže nevím, je to divné. Skoro si říkám, že dodají tak leda kulové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 18, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 Resite to tady vzdy, Alza je pokazdy nejvetsi nepritel, a pak to nakonec Alza vzdycky doda Ja s nimi nikdy nemel problem. Alza neni Mironet ☝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 18, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 Což dodá, ale mimo termíny:) a nato nejsme v roce 2020 pripraveni:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 Tak už koukám na stránky a status změnili na Rezervováno a příprava k odeslání na pobočku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 18, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 To bude vyčudlanejch pindiku zejtra Fapuke level “do krve” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 Čekám zítra na nově tragickou reportáž, o reportéroj, který zemřel na uhonění se k smrti a byl při nálezu pokryt semenem s pohlavním orgánem odděleným od těla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 18, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 Tak to uz jsi krapet prekrocil hranici vkusneho humoru A nezapomen, ze ja uz mam dohrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 Ale sběratelku bereš taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 18, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2020 To ano, to je povinnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Takže alza nezklamala. I přes telefonické ujištění že budou speciálku včera odesílat samozřejmě odeslali prd v sáčku. Nic. Nula. Odmocninu z pšouku. Kdežto sběratelka od židjrc bude dneska k vyzvednutí v zasilkovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Červen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Já jsem takový ten zvláštní druh optimisty a věřím, že jakmile se otevře blízká pobočka Alzy a navezou zboží, cinkne mi zpráva, ačkoliv na webu je u speciláky pořád "Zarezervováno, připravujeme k odeslání". A pokud ne, tak mě pravděpodobně čeká někde sběratelka zadarmo. Dosud mělo vše nemilé i nějakou světlou stránku, tak snad mě tento princip ani dnes nezklame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Takže po mírně naštvaném mejlu mi přišla odpověď, že to zelenáčoj pizdoj mrzí. Ale může mi nabídnout že by byla speciálka eště dnes k vyzvednutí na pobočce ve Zlíně (o čemž pochybuju, protože známém co objednával obyč verzu přes ten sdílený nákup přišel email s tím, že bude k vyzvednutí až v sobotu) anebo mi ji dodají jako balík na poštu v úterý.... EDIT: Citovat objednávka ešte nebola vyexpedovana preto by ju prepravca prevzal až v pondelok večer. K odberu v Zlíne by bola už dnes nakoľko sa tovar doobedu odosiela z expedičného skladu zo Slovenska a tieto objednávky sú doručené do večera. Takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Sberatelku mas, ne? Tak hrat muzes To chce nohy do ledovy vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Červen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Vyzvedával jste někdo sběratelku u JRC a dostal k ní predobjednavkove bonusy? Já ne, podle prodavače se dávají pouze k ostatním edicím. Vím, že někdy hodně dávno na FB v komentáři psali že nebudou ke sběratelce, ale tak nějak tajně jsem doufal, že je stejně dají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Taky tu jejich politiku nechapu, bonusy ke sberatelkam nedava snad nikdo K nejdrazsi edici Fakt nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Pořád ti lidi něco chcou .. prvně kvalitní sběratelky když stojí tolik, pak dárky .. máte být rádi že v krabici není cihla ps: mám nevyzvednutou limitku v Brně v JRC. Pokud má někdo zájem přenechám. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 No jo, ale jeste pred rokem/dvema, staly sberatelky se stejnym obsahem o litr min. Ani kvalita se nijak zasadne nezvedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 19, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Tak na Metacriticu se začalo s bombingem. User score 3.6 z 559 hodnocení:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Kojoti Kdo ma vic sberatelek? mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 19, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 jsou lidi co nemaj zadnou:)) tak jiz mame meta 3.3 z 2k hodnocenii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 19, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Myslím že @Kamel jich má více Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Ta druha je pro dalsiho konzolistu Kamel vykoupil vetsinu sberatelek z Amazonu, prej Dokonce i Jeff Bezos psal na Twitter, ze sberatelky nebudou, protoze je prej vykoupil nejakej magnat z Ceska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Měl sem 3 :D...Vzal sem jednu. Zbytek jsem přenechal klukům, na které se nedostalo. Udělal sem dobrý skutek a nechtěl za to žádnou židovskou měnu :D...Su svaté.... Kuk z gauča tofi a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2020 Fapuke gauc Co me ale na tech vnejsich krabicich taujalo, tak je tohle, zrejme celkovy pocet vyexpedovanych sberatelek, vyrobenych, kde jinde, nez v PRCu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.