Lukyn---- Odesláno Prosinec 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2019 Můžu koupit liquidy když mi není více jak 18? A co mám říct když se mně zeptá je vám více jak 18let Díky za všechny odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 4, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2019 Opravdu musíš zakládat stejné téma 3x? Má rada zní nehul to. done Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn---- Odesláno Prosinec 4, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2019 Pardon nevšiml nevšiml jsem si 3 chtěl jsem přidat jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 4, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2019 No jelikož ti nebylo 18 tak máš po ptákách, bohužel, myslím že prodávající bude požadovat občanku a i dopravce, pokud si to necháš poslat poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 5, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 Čistě informačně: Nejsi ty ten samý, co tu tohle téma zakládá pravidelně každých pár měsíců? Tehdy mi totiž dotyčný napsal do zprávy, že je "žák vysoké školy a že jsem přerušil jeho možnost výzkumu, zda si to mladí kupují". Zase zkoumáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 Ani bych se nedivil kdyby to byla pravda a ještě na to měl grant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 @Lukyn---- jelikož je zakázaný prodej tabákovin osobám mladším 18 let, informoval jsem místní sociálku a policii Čr, aby ti přišli do školy nabančit po řiti až ti půjde dým od řiti ty chuligáne chuligánská! perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 kupříkladu třeba vaprio při zasílání poštou/zásilkovnou/kurýrem vyžaduje ověření věku, takže ani když to koupíš na dálku, tak si ani neprdneš. Jediná možnost, jak koupit Vape sttuff aniž by ti bylo 18 je starý klasický, jak jsme to dělali my, když nám bylo 15 a sice stoupnout si před vape shop (svého času před obchod, trafiku) a zkusit vychytat někoho, kdo ti koupí liquid (svého času cíga) je to sice zastaralá technika, za to asi nejúčinnější nebo mě ještě napadlo, řekni mámě nebo tátovi těm by už 18 být mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.