Heky_CZ Odesláno Listopad 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2017 Ganfry: Co to je za blbost? Máš ho v záruce? Pokud jo, tak ho normálně zašli s dodejkou a popisem závady prodejci a hotovo. Do 30 dnů to prodejce musí vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrixm Odesláno Prosinec 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2017 viděl jsem jen videa porovnání šumu ventilátoru. ale zajmalo by mě více zdali to ma smysl a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 21, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2017 kup si poradne sluchatka a neres to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Tak limitka PS4 pro Monster Hunter bude i pro západ . Zatím teda je potvrzené USA a UK, kde už se dá objednat ..ale hádám zbytek bude brzy následovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Leden 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2018 Zatim jsem ji videl v nabidce JRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2018 Ahoj, po nějaké době sem si opět pořídil PS4 (pro), mám pár dotazů na profíky: 1) boost mode mám zapnout a nechat puštěný a neřešit? 2) když má hra oficiální podporu pro PS4 pro, pak je jedno jestli je boost mode zapnutý/vypnutý? 3) proč PS4pro při Uncharted 4 šíleně roztočí větrák? (mám zavřený balkon, kdyby to chtělo odlítnout), mám i chladící notebook podložku 4) hry jako God of War a Detroit - mám očekávat podobný hluk větráku? Přeci jen jsou ty hry graficky náročné, takže ta bedna hučet prostě musí... tak že bych to dal někam na zem. (sluchátka si fakt nekoupím) pro info: PS4 mám na stole vedle monitoru na kterém hraji, takže bude asi lepší konzoli posunout někam dál co. Díky za info, je možné, že se to tu pořád řeší dokola, no za optání nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Ahoj Boost mode zapni a zapomen na nej, pokud ma hra plnou podporu ps4 pro, tak na to boost mode nema vliv. A nektere kusy huci tzv jaxvina, tak jsi mel asi smulu pri volbe. Ja mam pro tiche jako lvi psouk, slysel jsem ho jen jednou, pri Horizonu, jinak o nem prakticky nevim. Zadny hluk jsem nezaznamenal ani u Gow, ani u Detroitu. Luckass reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Nalijeme si panove čistého vína, ten kdo tvrdí že má tiché Pročko u některých titulu viz GoW 4, U4, Lost Legacy, Horizon, Battl1. Tak tomu se mi nechce ale opravdu věřit!! Mam 3 kousek předchozí 2 revize 7016b nyní 7116b a všechny huci stejne. Zaleží taky na tom co si představit pod pojmem hlučný, každý jedinec ten hluk může vnímat jinak... drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Tak ja ji jdu radsi vratit... jako duvod uvedu, ze mi nehuci tak, jako VSEM ostatnim a ze chci, aby hucela Mandaz a Assassin reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Fajn můžeš teda hodit video u GoW 4 nebo Detroitu a budu klikdný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Klidnej bud i bez videa Na pomerovani pindiku jsem uz starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 2, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Vemte basu pif a za Martinoslavem dojedte. Lepsi idea nez se nahravat na video. Jinak ja mam hucici, ale radej8 hraju nez reklamuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Taky mám "vysavač", dokonce už třetí v řadě. Martinoslav má asi nějaký protekční kus Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Bylo to tu omilane uz dvastapetkrat, tak to prosim uz znovu neresme. Verim, ze nejsem jediny, jehoz kobzole jede v pohode. Vetsinou se ale ozvou spis ti, kteri nejsou spokojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Sundal jsem to ze stolu a dal i s chladící podložkou na zem a už mě to neruší Dokonce mi přijde, že je to lepší. Akorát mi to teď topí přímo na router, tak to ještě předělám. Hlavně sem nechtěl spustit nějaký flame. Jakože přijde mi logické, když je to v takové krabičce, že to hučet musí. PS5 by klidně mohla mít GPU nějak externě a tím pádem lépe chlazené a tišší aby nás to při hraní nerušilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Chladici podlozka je stejne k nicemu, takze je zbytecne ji tam mit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 No vidite... a ja mam jeste starej puvodni hranatej model a do ted jsem ho nikdy neslysel hucet u jediny hry! True story... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 ale je to lepší než to mít na koberci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Tak to samozrejme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 10, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2019 Tak od zítra startuje možnost změnit si online ID https://blog.eu.playstation.com/2019/04/10/psn-online-id-change-feature-launches-for-all-ps4-players-tomorrow/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Květen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2019 zdravím, nevíte někdo jestli jde nějak udělat když hraju multiprofil v Call Of Duty na rozpulene obrazovce na televizi, abych mohl hrát na dvou televizich ,každý na jedné,ale jen s jedním Playstationem ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2019 Nic takoveho nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 10, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2020 Nebudu vkládat do topicu hry vzhledem ke stáří tak to dám sem. Sony opět připravuje Playstation rodinu o další exkluzivní titul a to Horizon Zero Dawn [emoji17]https://blog.us.playstation.com/2020/03/10/hermen-hulst-qa-interview-with-head-of-playstations-worldwide-studios/?ref-cat=249748 S takovou dopadne za chvíli rodina Playstation jako Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2020 Už i tady? .. normálně mám od odpoledne slané kafe ze vší té soli od fanboys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2020 3 roky stara hra na konci životnosti PS4? Proč nepodpořit vydavatele a nenechat jim vydelat vice penez na PC a pak zase mit kvalitni hry only for PS5? Jsem pro. Dneska horizon na ps4 jiz nic nevydela, trh je plnej bazarovek a nova stoji 300kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.