Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 29, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 @Mandaz Ja myslim, ze je to spis otazka toho, ze se zdrazuje vsude a mnohem rychleji nez stoupaji platy. Nikde neni vylouceno, ze za rok nebudou zdrazovat znovu. Pokud prepocitavas, pak se na to zkus podivat tak, ze soucasne zdrazeni je skok o priblizne 20% nahoru. A to je fakt dost drak3go a L.samorost reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červenec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Spíše než zdražení mi vadí u Sony přístup k Evropskémů trhu. Stále je pro ně prostě až na konci a taky se tak k němu chovají, když teda zdražili tak budeme mít tu novou verzi storu co má US/Asie? .. asi těžko, stále poběžíme na té staré osekané. Výpadky atd já naštěstí nemám, ale spíše mi vadí nepřehlednost a osekanost oproti třeba zmíněnémů USA, tam člověk vleze na store a je tam toho tolik, že EU vypadá jak lacinná kopie od Číňanů .... ale co už, koupím prostě teď 1-2 kupóny za 900 třeba a bude vystaráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 29, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Jestli nekdo vite o levnem plusku, tak sup s tim do cenovych akci, taky bych jich jeste par pokoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 29, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 A já už čekal že nabídneš právě ty když bude bída u Sony [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 29, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Uz nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Já to beru z pohledu druhého, člověka co prodal "všechny" hry a chystám se kupovat pouze Fifu 18. To, že to bude stát 1560 Kč mě asi taky nezabije, ale to si kvůli té jedné hře můžu koupit Xbox X, kde seženu GOLD do 1000 Kč, hry tam jsou dle mého lepší (nehraju free hry ani na jedné platformě, ale poctivě si je dávám do knihovny ), Fifa by snad na tom Xbox X měla vypadat lépe a ještě můžu na jaře Fifu prodat, protože od května je pokaždé v EA Access .. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Červenec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 To je pravda vlastním obě konzole ale Xbox ma važne lepsi store služby uz jen EA acees je super a to clenstvy na rok sem kupoval za 710 a vzal hned 3.Nevadi me platit i sony ale chtel bych vedet za co platim pokud by to bylo jen za online hrani tak xbox nabizi daleko vic bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2017 Chci se zeptat. Na PSku se hry co dostavame mesicne "zadarmo" daji hrat pouze kdyz je clenstvi aktivni. Cili pokud prestanu platit tak si ty hry nezahraju. Na Xboxu je to ale tusim jinak. Tam jsou ty hry moje a muzu je hrat i kdyz mi vyprsi gold. Je to tak nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2017 Na xku ti zustanou jen hry na X360, jinak mas pravdu. Romix reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2017 na psn teď plusko na 15měsíců za 1299,- http://www.zing.cz/novinky/37534/sony-nabizi-tri-mesice-navic-za-rocni-ps-plus Martinoslav a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roenick Odesláno Srpen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 chtěl jsem se vás zeptat na problém s asijským PS plus, ale koukám, že to tu ani nejspíš většina z vás nezná... ve stručnosti - jde koupit asijské PS plus za cca 600-700/rok, dát účet do konzole a i váš EU účet může hrát online. Pluskové hry mají často lepší než my. Nevýhoda je, že nefungujou automatické cloud savy na EU účtu a taky hry co jste si dosud koupili na EU plusko. Pro ty, kterým stačí online je to ale úplně dostačující. K asijskému plusku si nepřidáte českou platební kartu (něco jako udělali u US účtů) ani PayPal, ale dá se na shopech přes PayPal koupit předplacené karty, ty nabít do storu a za ně koupit plusko. Mám nabito asi na dva roky dopředu, dosud vše ok. I hry mají levnější. kámoš ale narazil na problém, že mu v průběhu platnosti ročního pluska Sony členství vypnulo s hláškou " PSN Notification of Subscription Termination Due to Payment Failure" coz nechapu. Support je jen telefon, mail nemají... nestalo se vám někomu něco podobného s EU účtem? google moc nepomohl, pár lidí to zažilo ale řešení tam nebylo. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 kdo by to byl řekl, únik sa potvrdíl Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 30, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 Paradni vyber Na to Infamous se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 Já infamous dohrál podruhé předevčírem, a bomba hra, stejně tak i child of light. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 30, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 Child of light uz ale v plusku bylo, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 netuším, mám koupenou sběratelku, ale jestli sa ti chce hledat https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 30, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 Tak se asik pletu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 Ten Second son je super, skoda ze uz ho mam dohrany, zbytek jde mimo me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2017 Kompletní list na všechny nadstroje https://blog.eu.playstation.com/2017/08/30/your-playstation-plus-games-in-september-include-infamous-second-son-rigs-child-of-light/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2017 Byla prodloužena trial verze hry Dead by Daylight do 22.9, ke stažení na PS Store pro členy PS+ Tak edit: nechápu ale hra skončila už v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2017 Nově k vyzkoušení pvp mod do hry TC: Ghost Recon , ke stažení pro PS+ uživatele na store .Beta se oficiálně rozjíždí zítra.Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 27, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2017 Další měsíc https://blog.eu.playstation.com/2017/09/27/your-playstation-plus-games-for-october-are-metal-gear-solid-v-and-amnesia-collection/ Mandaz a MaraTFSI reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 27, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2017 Tak sony jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2017 Sony jede furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 27, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2017 Tak to je hoooodne pekny. I ta nabidka pro xone je super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.