okajos Odesláno Prosinec 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2021 hm...já vím že je to relativně zdarma a že si to svoje hráče najde...ale sem tamo se najde i něco pro mne a kdybych nehrál Falloutka a vnoučci Fortnite tak bych se na ps plus vykašlal...stejně mám ps plus ještě měsíc-staré-a už jsem aktivoval novou kartu a ještě druhou jsem teď koupil levno do rezervy....tak snad se Sony polepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2021 na fornite nepotřebuješ plusko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2021 nepotřebuješ... ale dal jsem jim svojí ps4 se vším všudy-takže oni používají můj ůčet a stáhli si tam něco zdarma z ps plus tak by měli utrum...a nejsem na tom tak špatně abych tu kartu nemohl koupit.....navíc teď nám mají přidat...k důchodu... Kinimod84 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2021 V 23. 12. 2021 at 9:53, okajos napsal: díky za info...tak mne ty barevné exploze moc nezaujaly...snad Dirt?Ale to taky není moje krevní skupina----pořád stejné... Dirt neni spatnej. Urcite aspon vyzkousej. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Prosinec 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2021 [emoji685] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2021 Tahle zpráva je obecně známá už asi 3 dny, je to skoro na všech webech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 25, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2021 a to nepočítáme i tenhle web asik 5 postu z5:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 25, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2021 no jestli to je zrovna skvělá nábídka na konec roku....to už tam mohli dát rovnou nějaké novinky z ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 25, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2021 Opakovani je matka moudrosti okajos a Frosby reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2021 Tak nabídka her na plusko ofic potvrzena od Sony. Jerevanovat je tu znovu nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2021 on to frizbí postne zachvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Prosinec 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2021 Aby v tom bolo konečne jasno [emoji3][emoji362] lostkojot, Martinoslav, mirai_trunks a 1 other reagoval na 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2021 A proč to píšeš znovu ? Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Leden 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2022 V PS Plus vyšlo v roku 2021 viac ako 40 hier. Keby si si ich chcel kúpiť cez digitálny obchod, vyšlo by ťa to na takmer 1 300 eur. Ich priemerné hodnotenie na metacritic.com sa vyšplhalo na 73,8 zo 100. Priemerný vek týchto hier je 1,3 roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 3, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2022 Trošku mi tady chybí: Seznam všech her na ps plus za rok 2021 chronologicky, stejnej seznam dle abecedy, pak ještě jednou dle ceny a v neposledné míře dle Metascore. pekne rozdelit do 5-6 postu at je to prehledne liborpoulik, Frosby a Bouner reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 3, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2022 trochu ho zaměstnat při novém roce :D Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 26, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 no mefim no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Konečne poriadna hra [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 no..poslední dobou se mi zdá že ty hry co dávají každý měsíc zdarma stojí za starou belu...no ale co bych taky chtěl když je to zdarma...že?Ale ruku na srdce koupil by si toto někdo za peníze...?Mám takový dojem že až vyjde něco pořádného tak to bude asi omylem...Navíc Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure není plnohodnotnou hrou. Jde o samostatnou verzi dodatečného balíčku pro Borderlands 2, která je úvodem k dalšímu dílu této komiksové série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 26, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Super, na ufc 4 jsem cekal uz dlouho presne ta hra, kterou bych si nekoupil.. Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Já měl třeba planet coaster už asi 4x v košíku, ale pokaždé jsem ho vyhodil. Přemýšlal jsem, jaké bude ovládání a jak mi bude sedět. Takto mohu zkusit bez obav. Doufám, že někdy bude aj civilizace. Osobně jsem rád za hry typu planet coaster, radši takové hry u kterých sem o koupi přemýšlel než nějaké masáky typu CoD, dirt nebo vykastrovaný godfall. Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2022 Sony chce asi tenhle měsíc konkurovat bohaté nabídce MS Gold co Frosby, liborpoulik a okajos reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Leden 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2022 3 měsic po sobě jsem z pluska nestáhnul ani ň. Škoda zatěžovat internet na takový lujkošt. Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Leden 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2022 Tie mesiace by som pridal, ale UFC 4 sa zahrám rád [emoji18][emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.