Mandaz Odesláno Duben 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2022 Jako zase narovinu, kdo by chtěl svk migranta z Británie v ČR Crashíčeq, majkom a headhot reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Duben 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 PlayStation Plus Essential 1560 PlayStation Plus Extra 2600 PlayStation Plus Premium 3120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 26, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 pekne vosolino, ted mi jeste rekneu, ze budu doplacet za lepsi plusko 4.5k bo to mam do 2025 a seknu stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 zatím by mělo platit, že budeš platit jen rozdíl od stávajícího předplatného. Mám do roku 2028 a několik kupónů, co teď byli za 874 na EW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 26, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 sak jo, 3 roky upgrafu ma premium je 4.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 Jako ty ceny jsou hodně mimo .. ale tak pokud půjde nějak levně upgrade tak asi okay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 26, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 Nic pro me, nestiham hrat ani krabicovky, co mam doma Natoz nejaky strým nebo co je tohleto za móresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Duben 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 Myslím, že cílej na znuděný mladý, co přijdou domů, hoděj tašku do kouta a berou ovladač do ruky. Netflixy, jutuby už maj prohlídnutý, tak budou mít výběr a možnost hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 26, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 https://www.eurogamer.net/sony-reportedly-now-requires-some-playstation-developers-make-time-limited-game-demos-for-plus-premium ve zkratce. jakakoliv hra, která je ted ve vyvoji a bude stat vic jak 36$ musí mít alespoň 2 hodinové demo k dispozici. trosku smutne je, ze vyvojar ma 3 mesice po vydani hry na dodani dema do sony. ale i tak asik zajimava myslenka pro pluskare premium Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 To zní zajímavě a jako super zpráva, jen už vidím jak první 2 hodiny dostanou 90% rozpočtu a bytek bude druhej CP . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 26, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2022 tak prisel email a kdyz rozkliknu FAQ: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2022 před 12 hodinami, petrhopa napsal: Myslím, že cílej na znuděný mladý, co přijdou domů, hoděj tašku do kouta a berou ovladač do ruky. Netflixy, jutuby už maj prohlídnutý, tak budou mít výběr a možnost hrát. Unudění mladí nebou mít takové peníze na členství :D. Chudej student tak tak zaplatí pár drobných za sockapass a nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2022 Jenže Hopa mluví o sobě a ten má penež jako mašinfíra dost. To s tím příchodem domů a házením tašek psal nedávno když vyšel horizon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2022 Tak proč mluví o mladých, Hopa není mladej...to je staré mašinfuhrer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Duben 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2022 před 3 hodinami, Kamel napsal: Unudění mladí nebou mít takové peníze na členství :D. Chudej student tak tak zaplatí pár drobných za sockapass a nic víc Život si najde cestu. Nejsou chudí. Maj japka, neomezený data, nechlastaj ani neutrácej za dívky na diskotékách, páč je maj na tindérech, kupujou si limitovaný boty podepsaný od taryho a další zvěrstva. 3 kila měsíčně na videohry je pro ně jedno nejiti do meka na tu housku ze sekanou. mirai_trunks a Kinimod84 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Duben 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2022 no nevím-jak to bude se mnou..jsem nealko..za dívky taky neutrácím..boty jsem většinou kupoval od vietnamce...musím se podívat jestli mi je taky nepodepsal...do meka nechodím...jabka ještě nemám-stromky budou teprve kvést... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2022 Tak Sony potvrdilo pluskové hry na květen z teho leaku, takže fejfa, tribes of midgar a curse of the dead gods Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 28, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 https://www.pushsquare.com/news/2022/04/sony-blocks-subscription-stacking-as-pre-paid-ps-plus-cards-stop-working-on-ps5-ps4 Sony dočasně pozadtavilo užití předplacenek psplus a psnow. Myslím, že šlo udělat zakoupení 10+ let psplus ktomu ps now na 3 mesíce a po přechodu na nové tatify se to prodlouží na 10 let ps plus premium. tedy slefa víc než 50%. Bohužel jen pro krajiny kde šlo ofiko ps now. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Duben 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 já mám aktivován psplus na dva roky dopředu...když se objevily před pár měsíci ty zprávičky že se bude něco dít tak jsem všechno raději aktivoval....no a vidím že jsem udělal asi dobře protože teď by mi to asi nešlo...a dohadovat se pak s někým proč..kdy...jak...a v ruce mít akorát kartičku s kodem který mi nepůjde aktivovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 28, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Jsme radi, ze to vime Dekujeme za prinosnou informaci okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Duben 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 jsem moc rád že jsem někomu rozšířil obzory....já jsem taky rád... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Já si sem tam zaplatím měsíční členství k sockapassu, takže úplně nevím co teď vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Duben 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Btw musim rict ze stream gaming na xboxu je vyborny, tedtool som gears4 a uplny luxus.. ps now proti tomu bida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 28, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 kdo vam brani zustat na exboxu? a zrovna to resi nejvetsi parani na foru, pocet rozehranejch her 5 za 3 roky Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.