nepster Odesláno Listopad 15, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2023 Tvle ta mafie nema ani cestinu narozdil od prvniho dilu… Nebo to tam jen neumim najit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2023 Má český dabing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2023 je komplet česky a pokud se nepletu, musel jsem si playstation dat do ceskeho jazyka z anglictiny (menu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 16, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2023 Ve hře jsem nastavení jazyka nenašel. Přepnutí konzole do češtiny pomohlo, díky! To mě vůbec nenapadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 18, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2023 17.-27. 11. Black friday akce na PS+. During PlayStation’s Black Friday promotion from November 17 – 27, players who join PlayStation Plus can save up to 30% on 12-month membership plans. Current PlayStation Plus members can save 25% when upgrading a current plan to PlayStation Plus Extra, or save 30% when upgrading to PlayStation Plus Premium/Deluxe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2023 Když mám vouncher na 1500 Kč a chci koupit členství které teď stojí 1504 , jakým způsobem se doplatí tech zbývajících 4 Kč ? Dobíjecí se penezenka ? Nebo to strhne s účtu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 26, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2023 tak zalezi co mas.ja mam prpojen paypal a tedy se strhne z paypalu Buladog reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Listopad 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2023 Ten voucher na 1500,- Kč si nabiješ na svém účtu na store do peněženky pak si tam přihlásíš kartu koupíš si to členství a ty 4,-Kč si to strhne z karty ze tvého účtu jednoduché měj se Buladog reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2023 mirai_trunks a lostkojot reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2023 Leden mirai_trunks a Fogzila reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 27, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2023 Tak konečně hry co nemam a chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Prosinec 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2023 Aj za mňa velmi dobrá ponuka po dlhšej dobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 27, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2023 Zrusil jsem ps plus, skoda, ze do ps plus nedavaji zdarma ps plus okajos, mirai_trunks a werty reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksik Odesláno Prosinec 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2023 Ahoj, bývá po novém roce nějaká akce na ps+? Ať nekoupím za plnou cenu a za týden bude akce.. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 30, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2023 jako na store je to tak nejak pravidelne, bylo pred Vanoci jeste bude urcite. jinak normalne v obchodech je to jiz jenom kredit a vypada to, ze jenom digi, tedy zadna karticka jenom zaplat a na uctence je kod na dobiti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2023 mi končí ps plus 3.1 2024....a končím...při rekapitulaci jsem zjistil že mám plnou knihovnu vykopávek a hry které se tam objeví s velkou slávou jako dobré tak ty mám doma nebo už dávno po dohrání prodané....sportovní hry nehraji a jediná onlinovka byla Fallout 76 k vůli kterému jsem to několik let kupoval a ta hra mi už nemá co říci a už se u toho fakt nudím...takže papá milé ps plus werty a liborpoulik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 31, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2023 rip 5000h falloutka. Bouner a okajos reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 31 Nahlásit Share Odesláno Leden 31 Únor lostkojot a mirai_trunks reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 31 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31 same pecicky. citim to zdrazeninstalo zato zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 31 Nahlásit Share Odesláno Leden 31 Steelrising nejlepší soulsovka. Tečka. (není to kvůli možnosti zapnout nesmrtelnost :D) mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 1 Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Platíte si tu někdo reálně plusko? werty reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 1 Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Ja mam z minulosti predplaceno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 1 Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Mě ta nabídka přijde tak sypačská, že už asi 2 roky neplatím a když chci hrát online, tak si spíše zaplatím gamepass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 1 Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Ja online nehraju... ale libi se mi backup savu (ikdyz automaticky mam vyply...). Bohuzes u PS5 uz nejde save dat "bokem" na flashku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Únor 1 Nahlásit Share Odesláno Únor 1 Camel já ho mám taky aktivovaný na několik roků dopředu, když se kupony kupovali za pár korun. Hodí se to, bo ,ladej hraje Fortnite. Hry z pluska mi přijdou fakt tragický, bída střídá nouzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.