Moderators drak3go Odesláno Duben 9, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2018 Tak tak .... já jsem to ze stejných důvodů neobjednal, něco mi říkalo, že to stejně skončí stornem a "omluvou", ale moc bych těm co to objednali přál, aby to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Ja to objednany mam a prisly mi klasicky udaje k platbe prevodem a zatim cena stejna tak snad to vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Také jsem si to koupil a přišly mi údaje kam mám poslat peníze. Teď si ale nejsem jistý, jestli jim ty peníze mám vůbec posílat. Ale doufám, že pokud to stornují tak mi peníze pošlou zpátky a nebude to v nějakých poukázkách popřípadě slevách. Jak to vidíte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Peníze pošli až ti od nich přijde výzva k zaplacení za hru předem. Pokud ji teda nechceš mít hned v ten den D a raději 2 dny počkat jak se situace vyvrbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Ja tam predobjedny GOW a rovnou i detroit tak jsem se jich zeptal jak to bude s tim detroitem. Tak cekam na odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Podle mě pokud by ti za tu cenu nebyli schopni hru dodat musí ti nabídnout možnost rozdíl doplatit nebo ti rozhodně vrátit peníze, žádné slevy nebo poukázky. peeeca a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 podle mě si nelajznou dělat špatný jméno a holt prodají za lepší cenu těm co to stihli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Taky si myslim ze by to meli nechat za cenu za kterou si to clovek predobjednal. Je to jejich chyba ze to tam davali za takou cenu. Nikdo je nenutil to hned nabizet kdyz si jeste nejsou jisti presnou cenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 easy: dokud jste nezaplatili, muzou cenu zmenit klidne tricetkrat. prodavajici nema ze zakona povinnost zbozi prodat a ty nemas zadny pravni narok zbozi koupit. pokud jste zaplatili, bud vam penize vrati nebo za tu cenu prodaji. pytlos a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Přikládám komentáře přímo z jejich stránky s hrou. Citovat Dobrý den, zákazníci, kteří si tuto hru předobjednali za částku 999 Kč a již jim přišlo potvrzení a informace o zaplacení této částky, tak se mají obávat toho, že budou muset ještě něco doplácet, nákup se jim stornuje a nebo to zůstane za tuto cenu? Jednalo se tedy o akci za 999 nebo o chybu? Jak se k tomu postavíte? Děkuji za informace Citovat Dobrý den, řešíme cenu, která není momentálně oficiálně potvrzená, jak budeme vědět více budeme informovat zákazníky. děkujeme za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Fakt vam tohle vsechno kvuli ctyrem stovkam stoji za to? valis1 a okajos reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 A co sem psal? Je to předobjednávka a ta cena se tam z 90% vždy změní. Boha [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 ale no tak vy dva, budte tolerantni ke svym spoluobcanum, někteří z nás nejsou z horních 10 000:-) okajos a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Kdyz nemam na banany, neporizuju si opici. Zakladni pravidlo zivota. Pak nema byt tolik exekuci a insolvenci... Mandaz, brothell a majoo200 reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 já si myslím, že tady nejde o 400kč, ale o princip...mě investor taky pošle do řiti když se cabnu v ceně a je mu to jedno...řekne, že je to moje blbost...a to se točím v milionech a ne ve stovkách...tak nevím proč bych měl brát já ohledy na nějakého obchodníčka .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Treba proto, ze jsi slusnejsi clovek, nez tvuj investor? brothell reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 před 27 minutami, krtek6 napsal: já si myslím, že tady nejde o 400kč, ale o princip...mě investor taky pošle do řiti když se cabnu v ceně a je mu to jedno...řekne, že je to moje blbost...a to se točím v milionech a ne ve stovkách...tak nevím proč bych měl brát já ohledy na nějakého obchodníčka .. asi máte podepsanou nějakou smlouvu, a jsou v ní nějaké podmínky, takže ho to nezajímá stejně jako v případě předobjednávky, jsi potvrdil nějaké smluvní podmínky, takže tě taky můžou poslat do.... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 před 2 hodinami, Martinoslav napsal: Fakt vam tohle vsechno kvuli ctyrem stovkam stoji za to? Jako nezlob se na me ale to co si napsal je mimo ne? Kvuli 400 stovkam? A proc bych nemohl usetrit 400 kc ?. Jde o to ze kdyz nevim 100% cenu tak to nenabizim. Az si jsme sto pro jist nabidku. Tak samo jako by ted zdrazili hry o 400 kc a ty bys rekl jsou to jen 400 stovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 @figi-1 uz vidim tyvole jak byste byli spokojeni, kdybyste si mohli predobjednavat az treba 5 dni pred vydanim to byste remcali napriklad JRC kdyz dali predobjednavku na PUBG byla tam cena 499kc ale v den vydani byla 699 a taky jsem se z toho neposral, pac vim ze oni to proste driv nemohli vedet, kolik to bude stat Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 nevim proc tu motate jabka a hrusky tvl, ze nekdo chce zbozi za tu cenu kterou to objednal a nekdo uz do toho mota ze nema 500 navic a uz tu zminuje exekuce, demence Martinoslav a peeeca reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Jako nezlob se na me, ale to, cos ted napsal, je fakt mimo. Tys nikdy neudelal chybu? Co kdyz se v tom eshopu jen nekdo ukliknul a omylem nastavil jinou cenu? A to s tim zdrazenim o 400, to uz je cira demagogie, na to vubec reagovat nebudu. edit: Diskuze se staci smerem k naprostemu flame, chcete-li pokracovat, zalozte si nove vlakno. Veskere dalsi prispevky tykajici se resene zalezitosti budu mazat, pozdeji procistim i predchozi prispevky k tomuto tematu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Duben 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2018 https://www.psu.com/news/playstation-plus-discounts-april-sale/ Huge PlayStation Plus Discounts Up to 80% Off In April Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 11, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2018 Nevím jestli to není chyba, ale asi veškeré přídavky na první battlefront jsou free MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 flash sale na us storu https://store.playstation.com/en-us/grid/STORE-MSF77008-FLASHSALE18LP/1 kdybych vcera nekoupil placku , vzal bych The Inpatient na VRko za 15 dolacu https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-CUSA08981_00-BLACKWOOD0000001 pripadne Arizona Sunshine na vr https://store.playstation.com/en-us/product/UP3535-CUSA08697_00-0000000000000000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 17, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Tak kuma zvedla cenu za detroid stornováno;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.