Moderators Martinoslav Odesláno Únor 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Kup si kolekci obou her, ted to bylo ve sleve za asi 360 Kc, ale jestli to jeste plati, netusim. Obe hry jsou famozni, Heavy rain ma ale o chlup lepsi pribeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Taky se primlouvam spise za Heavy Rain. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Heavy Rain rozhodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Kup tohle: https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/the-heavy-rain-beyond-two-souls-collection/cid=EP9000-CUSA00513_00-HRBTSCOLLECTION1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuniceq Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 prave ze nemam Ps+ takze cena je pro me 549,- . :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Kup si PS Plus nabizim ho za 900 Kc na rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuniceq Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 me treba osobne je ps + k nicemu online nehraju a hry co tam davaji me z 95% vubec nezaujmou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 před 2 hodinami, Martinoslav napsal: Kup si PS Plus nabizim ho za 900 Kc na rok. Ta možnost zakoupení je kdykoli,nebo je to omezeno časově? Jde mi o to,že mám PS4 doma dva dny a PS+ jsem nikdy neměl,tak se chci nejdříve s konzolí trochu seznámit - osahat z menu a pak se pokusit to aktivovat. Jestli to tedy vůbec zvládnu,protože moje anglina je dosti slabá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Já už Martinoslavovi napsal soukromě, ta cena zní vážně libově Angličtinu se nejlíp člověk naučí, když se v tom vykoupe po hlavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Nic sloziteho tam neni, kdyby neco tak se ptej ;) popr. Na zkousku jde koupit PS+ i na mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 před 2 minutami, Dlaha napsal: Já už Martinoslavovi napsal soukromě, ta cena zní vážně libově Angličtinu se nejlíp člověk naučí, když se v tom vykoupe po hlavě. Už ti odepsal??Psal jsem mu taky,tak se jen ptám,jestli odpovídá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 @ Martinoslav má objednávek určitě moc, takže odpoví jak sa na tebe dostane řada Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Nebojte decka, vecer vam poslu instrukce Nesedim u fora nonstop metrix reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2017 Tak právě nám naskočily PS+ games na únor 2017: https://store.playstation.com/#!/en-cz/monthly-games/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Únor 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2017 Na PS Store naskočily FEBRUARY SAVINGS platné od 8.2. do 23.2. https://store.playstation.com/#!/en-cz/february-savings/cid=STORE-MSF75508-FEBRUARYSAV16/1 Za zmínku určitě stojí Witcher 3 GOTY za 749,- Croft a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2017 pokud sa nekomu libi watch dogs 2 tak gold edice za 1499 http://www.jrc.cz/watch-dogs-2-gold-edition/p124296 a san francisko za 1799 http://www.jrc.cz/watch-dogs-2-san-francisco-edition/p124249 Cartman182 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Únor 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 Nevím jestli to tu je ale v euronics mají gravity rush remastered za 379.... je to dobrý ? @kruta : Ani moc ne, pár stránek zpět byla akce v JRC za 99 Kč, tohle je standardní cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 mohu potvrdit, já ji nedávno kupoval v JRC za 99Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Únor 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 Na storu mi ukazuje resogun jako free a normálně se mi dal do knihovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 Ja mám ppřád za 359kč. jakej účet? cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaprtek Odesláno Únor 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 Jojo, CZ účet, taky ho mám free....přitom v PS + hrách není tento měsíc, tak nevím čím to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2017 Free už byl kdysi dávno mimo PS+ nabídku. Asi že to nikdo nehraje tak to chtějí ty lidi nějak přilákat. Za dobu co sem to hrál mi to na co-op našlo člověka 1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2017 Pouze dnes Akce v Electroworldu na DUALSHOCK V2 1100kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Únor 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2017 Jrc - NHL 17 za 899 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Únor 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2017 před 22 minutami, lavooo napsal: Jrc - NHL 17 za 899 Hlásí mi to,že není skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.