michal.ostravice Odesláno Srpen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2019 Čaute, pročetl jsem sice podobné odpovědi, ale zeptám se konkrétně. Má smysl upgradovat auta? Po upgradu přijedu do závodu a já C854 a zbytek C848-853, prostě je nepřechčiju, nebo koupit jiné auto C klasy , které mi dovolí víc? Nezlepší se i oni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Srpen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2019 Ono to že máš CXX, nebo klidně SXXX je fuk. Jde o to jak máš auto nastavené a jak s ním potom jedeš, v tom je forza trochu jiná např než NFS apod. Tady si s autem musíš více vyhrát na různé závody a né cpát vše jen aby skákaly číslíčka. Kdžy nevíš/nechce se t v rom drbat tak se dá stáhnout nastavení auta od někoho případně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2019 před 14 hodinami, michal.ostravice napsal: Čaute, pročetl jsem sice podobné odpovědi, ale zeptám se konkrétně. Má smysl upgradovat auta? Po upgradu přijedu do závodu a já C854 a zbytek C848-853, prostě je nepřechčiju, nebo koupit jiné auto C klasy , které mi dovolí víc? Nezlepší se i oni? já si vzdycky snizim obtiznost na level @Mandaz a jde to pak je prechciju jedna basen (obtiznost Mandaz je obtiznost rovnajici se sledovani gameplay videa na youtube, pozn.red.) Bouner a basildon reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Srpen 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2019 Už se do toho trochu dostávám. Ještě dotaz k autům. Je možné koupit v aukci i auta z car passu a dalších DLC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 28, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2019 Není, auta z DLC nelze vůbec prodat. perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Září 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2019 Citovat Máte někdo zkušenost volantem? Myslím kvalitnější g29,t300, jestli je to pro zážitek nebo se fakt jezdí lépe, je to dost zběsilá arkáda. Měl jsem kdysi nějaký a vyplatil se jen u F1 a u takových divočin to většinou dopadlo velmi zle, ale byl to levný volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 13, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2020 https://www.zing.cz/novinky/96194306/forza-horizon-3-konci-svuj-zivotni-cyklus/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry Odesláno Březen 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2021 Zdarec všem … prosím mám prosbu-dotaz. Po čase jsem si pustil na xbox one FH3, trochu pojezdil a následně zatoužil nějak spustit hot wheels a mountain blizzard. Po pátrání jsem zjistil, že to už asi nikde nekoupím … Mám krabicovou klasickou FH3 a klidně bych nějaké ty drobné za Expansion Pass dal, ale nenašel jsem kde. Prosím, nemáte nějaký nápad? Omlouvám se, ale v tomhle světe se moc nevyznám. čus a díky henry viz. předchozí příspěvěk https://www.zing.cz/novinky/96194306/forza-horizon-3-konci-svuj-zivotni-cyklus/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 5, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2021 tak ja nasel expansion pass jeste ale stoji to 48$. coz zazo nestoji,:) cas se posunout na novou forzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry Odesláno Březen 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2021 díky moc za snahu a odpověď ... já zatím našel podobné cenové nabídky, ale vůbec netuším, zda je to spolehlivé či ne, myslím jako ten eshop. Nikdy jsem tímto způsobem rozšíření hry nenakupoval. Ano, chápu, máme zde FH 4 a zatím jsem zkoušel jen demo ... a navíc se blíží snad i FH 5. Ale tak nějak bych chtěl tu FH3 celou omrknout ... :-). Můžu tě poprosit, poslat mi odkaz, který jsi ty našel? A popř. i pokud máš nějakou zkušenost, že to funfuje či zda je to alespoň přiměřeně bezpečné. Nechce se mi věřit, že by neexistovala možnost, jak se dostat k těm dvoum rozšířením i po té době, co tuto verzi FH3 tak nějak odstranili ze "světa". ... díky moc a prima den henry A ještě mne napadlo ... asi půjdu i do té FH 4 ... můžeš doporučit, kterou verzi či bundle koupit? Je toho strašně moc, ceny se dost liší a nerad bych dokupoval zase nějaké otevření schovaných soutěží ... verze xbox one. Popř. kde ... u koho. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozin Odesláno Březen 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2021 V 6. 3. 2021 at 10:55, henry napsal: díky moc za snahu a odpověď ... já zatím našel podobné cenové nabídky, ale vůbec netuším, zda je to spolehlivé či ne, myslím jako ten eshop. Nikdy jsem tímto způsobem rozšíření hry nenakupoval. Ano, chápu, máme zde FH 4 a zatím jsem zkoušel jen demo ... a navíc se blíží snad i FH 5. Ale tak nějak bych chtěl tu FH3 celou omrknout ... :-). Můžu tě poprosit, poslat mi odkaz, který jsi ty našel? A popř. i pokud máš nějakou zkušenost, že to funfuje či zda je to alespoň přiměřeně bezpečné. Nechce se mi věřit, že by neexistovala možnost, jak se dostat k těm dvoum rozšířením i po té době, co tuto verzi FH3 tak nějak odstranili ze "světa". ... díky moc a prima den henry A ještě mne napadlo ... asi půjdu i do té FH 4 ... můžeš doporučit, kterou verzi či bundle koupit? Je toho strašně moc, ceny se dost liší a nerad bych dokupoval zase nějaké otevření schovaných soutěží ... verze xbox one. Popř. kde ... u koho. díky FH 5 dlóuho nebude...FH 3 taky moc dlouho nebude. Moc možností nemáš. Tvl vždyť to nestojí svět. Pokud si fanoušek série nebo máš rád tento druh aut tak určitě verzi ultimate, ať se nenamáháš s dokupováním. Pokud ne tak stačí obyčejná verze a máš postaráno o zábavu na dlouhou dlouhou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 22, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2021 Ja si naopak myslim ze FH5 bude brzo a bude driv nez Forza8 https://www.eurogamer.net/articles/2020-11-29-forza-horizon-5-might-be-coming-sooner-than-we-think https://www.keengamer.com/articles/features/opinion-pieces/could-forza-horizon-5-finally-be-set-in-japan/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 5, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2021 A je to tady Forza Horizon 5 nam dnes vychazi (pro ultimate) pro ostatni pristi tyden https://www.idnes.cz/hry/recenze/forza-horizon-5-recenze.A211103_130140_bw-xboxx_oz https://indian-tv.cz/recenze/dokonala-zavodni-hra-forza-horizon-5-recenze-eldg6a https://www.topgear.com/car-news/gaming/seven-cars-were-excited-drive-forza-horizon-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2021 Dle recenzí se to tváří jako upgradovaná 4ka, což pro mě osobně není na škodu. Zítra začnu stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 10, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2021 Ano je proste drobna evoluce FH4, nove prostredi, nove eventy, lepsi grafika a hlavne mnohem lepsi zvuk, vcera jsem uz par hodin hral a mohu s klidem rict ze je to porad skvela FH za me 10/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2021 Včera sem najezdil nějaké 2 hodinky. Hraju na režim kvality a na xsex můžu říct, že ani nejde poznat, že to jede v 30 fps. Jediné záškuby sem avizoval lehounce při průjezdu džunglí, kde bylo hojně vegetace. Jak píše tofi, je to spíše evoluce Horizonu 4, ale v tom nejlepším slova smyslu. Takže su maximálně spoko a na podzim mám konečně pořádnou AAA hru, která mi vydrží na hodně večerů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.