Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.7k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

Ahoj všem, poradíte prosím čím nahradit mou 2 roky starou 55" Samsung QE55Q80T

Chtěl bych aby ta nová měla více i eARC víc verzi hdmi 2.1 (moje má jen to game hdmi) a tak receiver není připojen přes eARC ale game hdmi port. 
Je teď něco venku co by stálo za náhradu této? (Reálná cena za kolik prodat starou)? 
Používám ji hlavně pro xbox series x

Díky všem 

• Junior Moderators
Odesláno

Lg oled c1 urcite. EW ma ted s kašbakek za 24.9k coz je aktuelne nej cena, urcite bude jeste za tech 23-24 nekdy ale nevim zda ma cenu cekat, bo prijde c2 a c1 se doproda.

Zvazil bych se plesknout pres kapsu a rozjet to v 65". Spousta lidi tady nejdriv slo do 55 a nasledne litovalo a pokukujou vejs.

Vetsi je lepsi, zalezi jak sedis daleko. Od 2m bych dal 65 a vetsi.

• 2 weeks later...
Odesláno

https://www.electroworld.cz/oled-tv-lg?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=202022LGtelevize&xnpe_tifc=bfPNxD1D4Fssx.suxub8OypZhfEWVjQsVuU_O_nJx.1ZOFH7OypshFnD4dhLxuU_b.HDhfxJ

Electroworld má menší akci na naše oblíbené Oledky od LG. Nabízí Cashback a 10% zpět na věrnostní kartu. Takže kdo nemá, ber.

• 1 month later...
  • Junior Moderators
Odesláno

Čaues, myslím, že teď můžu ideálně odpovědět na to, jak dlouho ty OLEDy vydrží... :D I když je mi jasný, že jsem měl jen smůlu: Včera večer jsem se koukal na film a téměř u jeho konce mi začala problikávat spodní část obrazovky. První, co mě napadlo, byl HDMI kabel, ale takhle teď vypadá samotný panel (LG OLED 55BX, kupovaný v dubnu 2021)...

lsT0B1qErWp8rEWGIZcgH6KsdsUdievV0LzvPLLfmHLHTEmNsLxg6GpIxeERFTWQcAPEs8DZLfR6o0O2_GoKR4X2UFA8BLJWKYDw8iA3Qv83KQyaf52NTUwyW5yTr_nNlIUZwbzPofBSAsQuQL9msAxjx2NIZc8qdPE5wX2apWokYDEJawxPAQ_xEccm6DE9cOactBIZhYJr-PqTUVxTTDIX61sxF6RH_eNMaN7NilTFGCsSnRSCatBqsVXFZTFBsad_6v2ZtuYocPxICUtrzvif0I238hSDRaC8wkQmRvVmc_FqrB3opgafHjhW_IUBZCPU9B7Cm0y24-HD4AeXWa1Zszwl3JvV8sMjEduqUEtfz1ETenCcn046fAUSgtHqA1VdTZSP-m5-4heLQ6CgzG5aQ_1ukCO3WxhBKSQaQau19RKuCYG9kDwyJ_ZGqEGd7SJnhatLNV9hMgwlz2Oc1b6dC2qhlbodiug3hSXfzE0phdrlwKsMzK_lJWV8K6i34EK1DP9C7DlxmLVzRvMnDc-mZCaztlieW_0hXam-CxF2UnHqHFBS3ks4Qw_HFu3K6_smnY07SqdEC3MFeasHdMLRmhWCIbbmo_mY-LkrVxgkCbOQ1C426bVSl2WpRfVmub0_8o8JdyCmIRRoRf-992Rdei4i_QnpzchsQguuC8GdcE_JhxZGTGBU6njtzmr2415Yx2Jqwsutbv07iq2kcUkne2eXlxfVQISzVverHAVnmoDAs2igig9hPgOc=w1719-h1289-no?authuser=0

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu