Bouner Odesláno Únor 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 Střílečky na konzole nepatří, takže to neřeším ...Jinak nové Samsungy neumí DTS/DTS:X ( musí se to hnát skrze receiver atd.) .. tak při koupi pozor pokud to chcete . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 15, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2019 a samsung neumi. avi soubor prehrat:) nevim kdo kouka na 4k tv avicka, ale nadava spusta lidu:) eRik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyp Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Ahoj vsem,zkracene: kterou tv k ps4pro.. do 30k 55 palcu max. Vicemene jsem mel jasno pro xf-9005 ale po precteni x komentaru tak fakt nevim. Jsem na to celkem jelito tak netusim cemu verit (psko vari skoro kazdy den) diiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 po všech možných diskusích co jsem četl, vychází nejlíp asi OLED LGB8 https://televize.heureka.cz/lg-oled55b8/# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 To mozna ano, ale pokud to ma prevazne na hry, tak hrozi riziko vypaleni obrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 V 15. 2. 2019 at 10:44, mirai_trunks napsal: a samsung neumi. avi soubor prehrat:) nevim kdo kouka na 4k tv avicka, ale nadava spusta lidu:) Mám Samsunga a přehraje všechno co do něj narvu.... ty levnější modely to nezvládají, ale TOP ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 mas samsung 2018 radu a poustis avi v divix kodeku? eRik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 no teda nepouštím, ale v rámci testovacích videí bylo ozkoušeno vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Tak nakonec po hledání a porovnávání několika 55 a 65 modelu mě oznámila že jí tata koupil televizi Lg 55uk6300mlb veskera snaha o nějaký vhodný kompromis je pryč někdo nějaký zkušenosti s tímhle modelem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 dle rrtings žádná sláva https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uk6300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 By mě zajímalo krtku jak pustíš DTS /DTS:X ( nemyslím to cpát skrze receiver) .. třeba plex atd.to musí enkodit a tím ztrácí HDR + to je lagfest . PodFuck3r: Lg pokud nejde o OLED nebrat, je to odpad co se LCD týče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 moje TV DTS umí, ale mě je to šumák...zvuk mám přes HDMI ARC na Samsung soundbar...a Plex je mi k prdu...protože mám NAS a tv s tím normálně spolupracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyp Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Oled radeji ne je to prevazne k psku.. opravdu ta xf9005 neni takova hitparada? Vicemene jsem cekal na nejakou slevu,35k jsem zani davat nechtel a ted 28 (55") ale radeji bych chtel poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 co mas ted? na 90% bude xf9005 velkej skok kupredu. do 30k pro 5+hodin gamingu lepsi TV nesezenes. Uvazoval bych o nu8002. je o 8k levnejsi. Tizen u samsungu vs android u sony. android ma vice appek, tizen je relativne sviznejsi Jak budes resit zvuk? Sony ma 3.5jack pro pripojeni sluchatek/repro. K samsungu musis poridit reciever a optikou nebo soundbar a hdmi/bt. Planujes xbox nebo pc? samsunga podporu freesync. Osobne bych za 30k koupil 70xf8305:)) VA panel,direct led, nema local dimming a je fakt velka:) Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Tiez by ma zaujimalo preco zrazu xf9005 neni dobra;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 xf9005 dobrá je, ta diskuze o zlé TV byla bych tipl k té LG co tu někdo zminil mezi tím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Tak Skyp pise ze xcel xf9005 a ted uz nexce, tak by ma zaujimalo proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 7, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Tak nejak mi prijde, ze se tady ty diskuze neustale dokola opakuji. Napada me, jestli by @mirai_trunks, ktery ma evidentne prehled o vsemoznych modelech, nechtel udelat pruvodce nakupem televize (nejaky souhrn vyhod/nevyhod a aktualne nejvyhodnejsich modelu) a jednou za tri mesice/pul roku ho treba aktualizovat. Vyhneme se neustalemu opakovani dotazu a stale jednem a tem samym odpovedim.... co myslite? PodFuck3r reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 XF9005 bude určitě skvělá, pokud chceš android TV, já mám XE9005 a jsem nad míru spokojen a teď nedávno vyšel update na 8.0 Oreo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyp Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Nepsal jsem ze nechci ale ze jsem zmaten z tech x komentaru kde se lidi hadaj co je vlastne lepsi mam ps4pro zvuk hraji jen pres sluchatka. Ted mam nejakou lg je 8 let stara a tehdy jsem mel pozadavky akorat led,min100cm a do 20k. Diky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Martinislav, aspon to tu zije:) ono ten navid je easy - prve rozhodnutie je oled nebo lcd, pokud oled vyberaj podla os a ceny, pokial lcd - va, 100hz, a pripadene max jas pre hdr - a pak max ak mas silnu preferenci os tak podle toho brand. suma sumarum: oled nieco od lg (nejlevnejsi), pokud xces android tak pana/philips(ak xces ambilight) a ak xces top notch tak sony;) Lcd obecne idealne modely (cena/vykon) su 9ka od sony/8ka od samsungu/qled6-7 od samsungu... a pak uz jen kompromisy;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 a nakonec si lidi koupi lcd od LG bo bylo v mistnim elektru za 8k:)) majkom a Bouner reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Taky jsem to řešil, ale nakonec jsem se rozhodl pro OLED. Protože teď LED mám, takže bych si jen koupil lepší LED a to Sony XF900 nebo Samsung 8002, ale pořád LED. Kdežto OLED je již nová technologie a dle mě, co jsme viděl naživo je už někde jinde. Bohužel Samsungy Q jsou pořád LED TV, takže zatím jediná cenově slušná OLED je LGB8, i když s rizikem vypalováníl, což ale při mém hraní max 2 hodky denně, moc obavy nemám. Jen podotknu, že zatím jsme ji nekoupil, protože jak mi zde poradili, pokud nemám vyloženě důvod, není třeba to řešit. Až to přijde pujdu do OLED. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyp Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Schrnuto,beru 55 xf-9005.. neprohloupim tedy moc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Březen 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2019 Jako z LED TV na hraní je to top. Ale za ty prachy je i LGB8, podobná cena, ale OLED vs LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.