liborpoulik Odesláno Červen 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2022 A do jaké značky by jste šli ? Mám dobrou zkušenost s Panasonicem, ten vydržel řádově bez poruchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2022 Zkusenost s lg oled 55b7 - jede uz pres 4 roky, ale v zaruce byla vymena desky - odisel tuner… obraz ale bez vady pres 4 roky… aktualne lg 65c9, zatim bez problemu, myslim ze uz pres 2 roky ji mam… Před hodinou, liborpoulik napsal: A do jaké značky by jste šli ? Mám dobrou zkušenost s Panasonicem, ten vydržel řádově bez poruchy. Rekl bych, ze to je uplny sumak Před hodinou, liborpoulik napsal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2022 Mam doma momentalne Philips a jsem velmi spokojen. A to tak, ze opravdu hodne. Kazdopadne Panasonic je rozhodne lepsi znacka nez LG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Červen 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2022 V 18. 6. 2022 at 10:44, mirai_trunks napsal: https://www.electroworld.cz/lg-oled55c12 videl bych to na final sale! s kuponem za 20700kč. 65ka za 27k... Diky za tip miraji. 55B9 jsem dal do krabice na pudu a 65C11 je doma. Mandaz, majkom a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2022 zdarec, nemáte někdo slevový kupon do alzy, který nevyužijete chci kupovat new xbox tak by se hodil. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Červenec 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2022 na xbox určitě ne....eeeee Kinimod84 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 20, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2022 https://www.electroworld.cz/lg-oled55b1 Oledka b1 za 19.999kc Kdo nema a stavi mu 55" berte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 16, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2022 https://www.datart.cz/televize-lg-oled65c12-cerna.html 65c1 lg oledka za 26.8k ggg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2022 Poskytneš ten 20% kód na slevu prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2022 Ty slevy jsou tuším součástí nejakého časopisu pro baby, nebo jsou i tady https://dny.marianne.cz/cs Ale vždy jsou vázané buď na koupi časáku nebo na koupi kuponů v apce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 17, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2022 tak. časák nebo v appce za kilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Září 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2022 Zde jsou kupony zdarma... https://slevovykupon.net/c/vikendove-slevy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2022 Zdravím pánové, jste co se týče výběru TV zkušenější než já. Potřebuji doporučit nějakou s uhlopříčkou 40-43 palců do ložnice na zeď. Aby byl obraz dobrý na koukání - pojede jen přes anténu DVB-T2. Měla by mít wifi a hrát na ni nebudu. Díky za rady zdejších odborníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 18, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2022 To si kup cokoli, obraz z dvbt2 bude vzdy katastrofa. Zcela vazne. V tehle uhloricce a se zdrojem vstupu je uplne sumafuk, co koupis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2022 Asi tak jak píše kolega nade mnou. Na zoo, ulicu, mástršéfa a televizní noviny v dvbt2 bude stačit jakékoliv barevné zobrazovadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 18, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2022 do loznice kup tablet a nebo radeji jeste lip, nic nekoukat. neni to zdrave. nedavno jsem bral zakladni samsung ve 43" za cca 7k a z 3 metru je to myslim cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2022 Člověk odjede na víkend na hory, kde není signal a ony mezitím probíhají Dny Meryjen...kurde ještěže zatím nechci televizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2022 O nic jsi nepřišel...letošní dny Mirai_non stály za starou belu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2022 Electroworld ma jeste dnes slevy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2022 Tak sem objednal aspoň Ipad Air, aby mě to nemrzelo. Za 15 tis. pěkná cena. EW jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2022 V 18. 9. 2022 at 20:37, mirai_trunks napsal: do loznice kup tablet a nebo radeji jeste lip, nic nekoukat. neni to zdrave. nedavno jsem bral zakladni samsung ve 43" za cca 7k a z 3 metru je to myslim cajk Tak jsem nakonec taky vzal Samsung 43 ",ale za 8k. Díky za rady všem. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2022 Proc ne, taky jsem mel 6kovou radu (ted je to 7 tusim....) a byla cajk. I na hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Září 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2022 Nebylo by načase přejmenovat téma na televize pro PS5? Nebo to tam alespoň doplnit. Pokud už teď někdo bude kupovat TV, tak bude určitě uvažovat spíše o PS5 než PS4 Pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2022 Dyt to je sumak, porad dostane doporuceni na lg oled:) Martinoslav, Crashíčeq a djbrouk reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Prosinec 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2022 Tak jsem pořídil LG oled55c11lb v planeu v black friday za 20,6K. Dcl super kauf. Zároveň jsem byl trošku zděšen kvalitou zpracování dnešních TV. Už nevím, kolik stála pří uvedení na trh minulý rok, ale tuším, že to bylo ke 40K? Dávat tuhle částku za tohle, bych byl pěkně nasrán... Zadní plast vypadá jak vytažený z 3d tiskárny, hrůza. Osobně bych čekal nějaký plech, ale budiž. Oplastovaný zadní podstavec to stejné. Přitom by to stačilo nalakovat. No a gol byl přední hliníkový podstavec. Spodní tři otvory, kterými se spojuje zadní podstavec, jsou prasácky odjehlený. No a souosost děr? Příšerný. Třetí šroubek jsem tam nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.