majoo200 Odesláno Leden 17 Nahlásit Share Odesláno Leden 17 Duvod nemam ale kamarad pracuje s elektrem a maji ji s natrhlym obalem a nesmi uz do prodeje. Nabizi mi ji za 26k cca o 11-12k levneji nez nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 17 Nahlásit Share Odesláno Leden 17 Tak to sa oplatí, asik ber. majoo200 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Leden 17 Nahlásit Share Odesláno Leden 17 Objednana zitra si pro ni jedu diky moc panstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 17 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17 za ty penize asik good. tak uzivej a napis recku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 18 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18 před 22 hodinami, majoo200 napsal: Ahoj, a co rikate na tuhle TV? https://www.samsung.com/cz/tvs/qled-tv/qn90c-65-inch-neo-qled-4k-smart-tv-qe65qn90catxxh/ Tady máš českou recenzi https://youtu.be/KcUal__IOng?si=kesYXS3XAv9JBTZv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 18 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18 No, do pulky recenze čte specifikace a rozbaluje TV a pak klika menu, v momentu, kdy rika nastaveni nechame na televize autooptimalizace, prijde mi to pjekne ten obraz, jsem to vypnul:)) TV myslim, ze za ty prachy bude slouzit dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19 Příklad z dnešního školenní:) basildon, Mandaz, Bouner a 3 others reagoval na 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Leden 19 Nahlásit Share Odesláno Leden 19 Zachováme se jako všichni technici všude jinde a pošleme marketing do řiti problem solved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 19 Nahlásit Share Odesláno Leden 19 Martinoslav: "Ambilajt změnil můj podlabský život...svítit si televizí je prostě paráda, ambilajt je prostě boží. Dnes mám nejenom TV s ambilajtem, ale i pračku ambilajt, ledničku s ambilajt a ba co víc žárovky s ambilajt." Mandaz a Susperian reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 19 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19 Kamele, Kamele, ty zide zidacka Diky Mirazovi jsem konecne pochopil, proc na to tak drzkujes! Protoze to zere o 5W vic elektriny, nez tvuj 17” CRT monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 19 Nahlásit Share Odesláno Leden 19 před 2 hodinami, mirai_trunks napsal: Příklad z dnešního školenní:) Proboha, cim se to zivis?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Leden 19 Nahlásit Share Odesláno Leden 19 před 2 hodinami, Kamel napsal: Martinoslav: "Ambilajt změnil můj podlabský život...svítit si televizí je prostě paráda, ambilajt je prostě boží. Dnes mám nejenom TV s ambilajtem, ale i pračku ambilajt, ledničku s ambilajt a ba co víc žárovky s ambilajt." můžeš dát prosím odkaz na recenzi na heurece? Chtěl bych tam dát hvězdičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 2 Nahlásit Share Odesláno Duben 2 Chlapi, zkusim se zde zeptat vlastniku LG, kteri pouzivaji pozemni vysilani... Mam OLED55CX a casto se mi stava, ze u programu (pouzivam u CT) nevyskoci popup "cervene tlacitko". Musim prepnout na jiny kanal a vratit se zpet a pak se bud objevi a nebo celou proceduru musim opakovat, dokud se neobjevi. Bohuzel, pokud se popup neobjevi vubec, tak mam tuto funkci nedostupnou Mate stejny problem? Poradite mi pripadne nejaky figl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 2 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2 Nekoukat na TV:) bohužel neporadím, jenom blbé rady;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 2 Nahlásit Share Odesláno Duben 2 @miz012 jsi připojen napřímo k anténě nebo přes nějaký hub nebo panelákový rozvod? Známé to blblo taky, byla zapojena přes panelákový rozvod. Tak jsem jí půjčil bubou pokojovou anténu za pár stovek z ew, napichl ju napřímo a už bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 2 Nahlásit Share Odesláno Duben 2 Spol antenu. Je pravda, ze i Panasonic v kuchyni ma stejny problem. Zkusim pokojovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 2 Nahlásit Share Odesláno Duben 2 Samozřejmě počítám s tím že žiješ v nějakém citi a ne ve viliž. Já třeba na pokojovou antenu doma chytil akorát muchu. A to eště na antenu musel prva pavůk napnout síť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 2 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2 Zkusenost nemam, jen me spis zajima proc je nutny prijem pres antenu? Pokud je doma net, tak nejlepsi jsou iptv, sledovanitv, telly apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 2 Nahlásit Share Odesláno Duben 2 Tal sledovanitv je placené, pozemní vysílání si platí každý poplatky, tak proč nevyužívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Duben 2 Nahlásit Share Odesláno Duben 2 Presne tak:) ale zas s iptv nemusis resit cervene tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 2 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2 Da se to pouzivat i zadarmo… treba pokud mas pausal od vodafone muzes mit i sledovanitv zdarma… a i kdyby se to platilo, tak zakladni mabidka stoji par korun a kvalitou a moznostmi pouzivani je to nebe a dudy proti antene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 3 Nahlásit Share Odesláno Duben 3 To by me zajimalo, jak na sledovanitv zdarma s vodafonem Jinak ja to pouzivam spis na archiv CT apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 3 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3 Tak omluva - bylo to v nabidce Vodafone Galerie, ale ted koukam, ze pro nove altivace uz to nejde. Ale kazdou chvili to vidim jako bonus nekde - napriklad idnes premium dava telly zdarma na nejake obdobi. A snad i ty aolikace samy o sobe umoznuji i nejake nejzakladnejsi balicky zdarma nebo jen za par kacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Duben 3 Nahlásit Share Odesláno Duben 3 zdarma myslim nedava nik a nic, ono i ty palikace drviva vetsina je tragicka, sledovaniTV je asi nejmene tragicke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 3 Nahlásit Share Odesláno Duben 3 Já mám zdarma sledování TV od poskytovatele internetu, který ale působí jen kolem Plzně. Tak se budeš muset asik přestěhovat. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.