crookedstein Odesláno Červenec 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2018 Jak už jsem psal výše, spielite posílá.. sice z číny ale posílá jinak platba kartou visa nebo paypal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tbbc Odesláno Červenec 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2018 Známému jsem objednal sx pro mají že posílají až 30.7. Ale zaplatit to šlo jak jsem psal platil jsem visou. Takže bych zkusil tam. https://www.online-trends.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Červenec 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2018 Taky jsem objednal PRO s datumem odeslaní 30.7. na https://www.online-trends.net/ . Psali mi, že kód nedorazí po platbě u verze PRO ale až s donglem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.aa Odesláno Červenec 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2018 Ahoj. Já objednala PRO zde: http://www.spielite.com/ Vše ok. Sledovala jsem online od vyskladnění až po doručení na poštu Praha 120. doručení proběhlo za 15 dní po objednání. Kód samostatně nedorazil, protože je integrován v DONGLE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Červenec 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2018 Je možný že https://www.shop01media.com chce teď 67,95€ za pro všude jsem četl že cena je okolo 1100,- až 1200 Kč no pořad je to levnější než kupovat origo hry ale že by tak podražily je divný nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2018 Bohužel je, podražili. Mě to samý od nich stálo 51,45 tj více než o 400 levněji. Poptávka je velká, šponují ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Srpen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2018 Tak jsem včera ráno objednal tak snad dorazí a ja to zvládnu nejsem lama doufám?Dám vědět zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Srpen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 Tak to dnes dorazilo,a už je switch plnej her vše ťape jak má syn je nadšený. Diky všem za rady.Hanysek mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thcom Odesláno Listopad 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2018 ahoj, poprosim o radu, prave jsem vybalil switch, ma ver fw 4.1.0 chapu teda spravne, ze pokud chci pouzivat cfw muzu dat upgrade max na 5.1.0 ? kde se daji stahnout offline aktualizace fw ? dekuji ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2018 Ahoj, vítej na fóru. Na verzi FW Switche nezáleží. Exploit, který umožňuje spuštění hacku, se zavádí ještě před spuštěním Switche do systému, je tedy skutečně jedno, jakou verzi systému Switche máš (ať už 4.1.0, nebo 6.1.0). Offline aktualizace se dají stáhnout po chvilce hledání na Googlu (není legální je sdílet, je třeba je dohledat), následně se nainstalují přes aplikaci ChoiDujourNX - ta zajistí, že se v případě problému můžeš vrátit na starší verzi FW. thcom reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thcom Odesláno Listopad 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2018 diky za rady, prave zkousim zprovoznit xecuter, ale zatim bezuspesnehttps://sx.xecuter.com/download/manuals/sxpro/[CZ]_SX-Pro_v1.2.pdf jdeu podle navodu, nedati se mi zapnout pomoci volume up a power tlacitka konzole se proste nezapne verzi pred aktualizaci dle S/N mam OK nemate nejaky hint pro me prosim, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2018 Pokud jsi správně použil Jig a poté jsi stiskl Volume Up + power tlačítko, pak se konzole bude tvářit, že je stále vyplá, ale ve skutečnosti je v RCM režimu. Doporučuji si pročíst toto téma, kde je návod na spuštění SX OS naprosto do detailů popsaný: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thcom Odesláno Listopad 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2018 zaseknu se na bodu 8, macam volume upa power a porad black screen, v navodu je, ze se ma objevit menu jeste me napada, ze nemam update switche aby mi nacetl sd kartu mam to stahnout pres wifi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thcom Odesláno Listopad 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2018 tak jsem se po delsim laborovani dostal do stavu, kdy mi nabehne SX OS ale pouze do faze, kdy jsem se tvori soubor s pozadavkem na licenci jakmile ho uploadnu a server xecuter a stahnu license.dat, dam zpatky na sd kartu tak mi po zapnuti pomoci POWER + VOL UP problikne pouze logo sx OS a pak nabehnu do standartniho FW jdu koumat dal ... jsem osel, on ten SX OS vypada stejne jako original DIKY vsem uz parim, dobrou noc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scheva008 Odesláno Listopad 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2018 Dobrý den všem, mohl bych se Vás zeptat jestli má někdo zkušenost s koupí nové konzole nintendo switch a následné hacknutí (CFW). Mohl bych se zeptat jak to jde krok za krokem? Děkuji moc za všechny odpovědi. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 16, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2018 Zdravím, Všechno je tu velmi dobře popsané: Možná taková poznámka: Nemusíš nutně kupovat SX OS, existuje i několik volně dostupných CFW, jako třeba Atpmosphére. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Říjen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 Když teď koupím SX OS Pro bude to fungovat s nově koupeným switchem? Novým FW? Nezměnilo se něco? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 10, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 28, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2019 Podívejte se na toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 28, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2019 Zajímavé... uvidíme, až se to dostane ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 29, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2019 Jestli někdo potřebuje nějaké cheaty na switch tak zde jsou-https://www.switchcheatsdb.com/ Denně je aktualizuji.Děkuji za pozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futo Odesláno Leden 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 Nemáte někdo představu proč jim nefunguje web snažím se už měsíc a nic potřebuji obnovit licenci:(( https://sx.xecuter.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 15, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 Pročti si posledních pár stránek sekce "SX OS". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 20, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2020 Už funguje stránka normálně bez VPN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctwereczz Odesláno Leden 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2020 zdar všem! nedávno jsem narazil na video zaklínače 3 na switchi, kde si pohrávali s grafickým nastavením a docílili lepšího vzhledu.. dokonce i vyšší počet fps ve hře. jednak tím, že taktovali (asi) čip konzole a jednak tím, že v menu hry měli možnosti grafických úprav. pridávám link na video (nejspíš jste ho viděli) https://www.youtube.com/watch?v=ZFV0S8C2z3o&feature=youtu.be&t=167 otázka zní, co musím udělat pro to, abych toho docílil? switch mám na originál FW, hru taky. díky moc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.