Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
před 10 hodinami, Bouner napsal:

Rest módu bych se vyhnul .. už jsem měl 2x rebuild a tak to šlo pryč než to Sony fixne :D . Rychlost netu přes 5ghz wifi je podstatně lepší a stahování je rychlé ( Né PC rychlé, ale dost rychlé) .
Máte někdo problém s kvalitou ovladače? Už 2 kolegové hlásí že jim to vrže jak postižené :D .

Ovladač co byl u božíhostroja bez problémů. Jinak rest dávám běžně a rebuild mne potkal jen jeden. 

Jinak mne celkem udivilo, když sem stáhl přes free upgrade dirt5. Pak ten zmíněný rebuild a po něm se mne začala instalovat ps4 verze. Instalace nešla přerušit a zatím sem nepřišel na to, jak ji smazat 

Odesláno
před 3 hodinami, kingcz napsal:

Gratuji všem co mají PS5, užijte si to. Já osobně počkám na druhou várku nebo radši na druhou revizi, než se všechny ty hardwarove i softwarove problémy vyřeší.
Slyšel jsem, že naky chudák v UK dostal od Amazonu kočičí granuli místo PS5.

yes! vypadá to na to že kurýři samou nedočkavostí označí balíčky jako nedoručené a pak PS5 shrábnou pro sebe..😍 

Odesláno

Je to neskutečný co se děje kvůli kusu plastu , mědi a pár čipů. Lidi se mají dobře, kdyby nebylo na chleba a vodu tak by jim ta hračka byla k ničemu...myslím že kvuli tomu je zbytečně až moc velkej humbuk na celým světě.....mezi tím si Babiš krásně potichoučku bohatne a bohatne a už i ten Temelín je schválený na dostavbu...takže ČEZ schrábne dotace a zase si managery vyplatí krásný bonusy a my všichni budeme mít dostatek šťávy pro ty naše mašinky🤪🤪🤪

Odesláno

...ale poslední léta, žrali by byli jen samý vepřový, drůbež, všechno máslem nebo sádlem maštěný. Ták se pánbůh na ně rozhněval pro tu jejich pejchu a voni zas přijdou k sobě, až budou si vařit lebedu, jako to bejvalo za napolionský vojny. Dyť vona i ta naše vrchnost už roupama nevěděla co dělat......

Jinak mi ještě vyšla i konzole z Datartu a konzole z Electroworldu. Neklapla akorát Alza.
Kdybych neměl tolik kamarádů, mohl jsem bejt ve vatě.   :D

gif.gif

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu