Bouner Odesláno Listopad 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 Rest módu bych se vyhnul .. už jsem měl 2x rebuild a tak to šlo pryč než to Sony fixne . Rychlost netu přes 5ghz wifi je podstatně lepší a stahování je rychlé ( Né PC rychlé, ale dost rychlé) . Máte někdo problém s kvalitou ovladače? Už 2 kolegové hlásí že jim to vrže jak postižené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2020 Za mě ovladače zatím oba dobrý, tak snad se mi to vyhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 22, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 https://www.eurogamer.cz/articles/2020-11-21-mit-ps5-v-unoru-zapomete-predni-eske-obchody-mluvi-o-b-ne-dostupnosti-a-ve-2-polovin-2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Takže kdo ma ps5= (j)Elita národa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Podle Egypťana Sinuheta to spíš bude BŮH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 před 10 hodinami, Bouner napsal: Rest módu bych se vyhnul .. už jsem měl 2x rebuild a tak to šlo pryč než to Sony fixne . Rychlost netu přes 5ghz wifi je podstatně lepší a stahování je rychlé ( Né PC rychlé, ale dost rychlé) . Máte někdo problém s kvalitou ovladače? Už 2 kolegové hlásí že jim to vrže jak postižené . Ovladač co byl u božíhostroja bez problémů. Jinak rest dávám běžně a rebuild mne potkal jen jeden. Jinak mne celkem udivilo, když sem stáhl přes free upgrade dirt5. Pak ten zmíněný rebuild a po něm se mne začala instalovat ps4 verze. Instalace nešla přerušit a zatím sem nepřišel na to, jak ji smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 22, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Ja si furt jen tak nejak rikam, proc tak spechat? Kvuli tem nekolika malo hram, ktere dokazou ten vykon jakztakz vyuzit? Jasne, nebrecel bych, kdyby se na me dostalo, ale i tak, kdyz bude za pul roku, tak bude za pul roku, nooo boooze tofi, Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 @Mandaz kiukni tady https://indian-tv.cz/clanek/prvni-problemy-ps5-souvisi-s-frontou-stahovani-9ohz1e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 jj na frontu rebuild. to ze to taha obe verze je take pikačovina. jedno codko a mas ssd plnee:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Koukám že Sony a jeho softwarová podpora stojí za prd jako u všeho To bych fakt chtěl abych co chvíli resetoval konzoli nebo dělal rebuild databáze bo se hryzne, no tfuj Sony takhle spíchnuty dash horkou jehlou mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 A xbox problemy nema, vid:) tam je to porad sama pohodicka a lahudka:) https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/xba_console/known-issues-on-xbox-series-xs/221c9d7f-dc91-4067-ba81-33ab671179b5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Porodní bolesti u nových konzolí, to se dalo čekat, já jen nadávám na podporu Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Jako obe velkofirmy by se meli chytnout za nos. delaj konzole jiz x let a stejne flakaj software.. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 říká se tomu kapitalismus....hlavně, že se prachy točí...však on to vždycky někdo koupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Tak a už sem přišel na to aj odstranit pouze ps4 verzi dirt5 Su bubé a neumím číst ani česky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 jo, to je ted nejbeznejsi chyba u vseho. lidi jsou tak rychli ze neszihaj cist:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Gratuji všem co mají PS5, užijte si to. Já osobně počkám na druhou várku nebo radši na druhou revizi, než se všechny ty hardwarove i softwarove problémy vyřeší. Slyšel jsem, že naky chudák v UK dostal od Amazonu kočičí granuli místo PS5. Akumazensho, mirai_trunks a majkom reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 před 3 hodinami, kingcz napsal: Gratuji všem co mají PS5, užijte si to. Já osobně počkám na druhou várku nebo radši na druhou revizi, než se všechny ty hardwarove i softwarove problémy vyřeší. Slyšel jsem, že naky chudák v UK dostal od Amazonu kočičí granuli místo PS5. yes! vypadá to na to že kurýři samou nedočkavostí označí balíčky jako nedoručené a pak PS5 shrábnou pro sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Je to neskutečný co se děje kvůli kusu plastu , mědi a pár čipů. Lidi se mají dobře, kdyby nebylo na chleba a vodu tak by jim ta hračka byla k ničemu...myslím že kvuli tomu je zbytečně až moc velkej humbuk na celým světě.....mezi tím si Babiš krásně potichoučku bohatne a bohatne a už i ten Temelín je schválený na dostavbu...takže ČEZ schrábne dotace a zase si managery vyplatí krásný bonusy a my všichni budeme mít dostatek šťávy pro ty naše mašinky Akumazensho a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 ...ale poslední léta, žrali by byli jen samý vepřový, drůbež, všechno máslem nebo sádlem maštěný. Ták se pánbůh na ně rozhněval pro tu jejich pejchu a voni zas přijdou k sobě, až budou si vařit lebedu, jako to bejvalo za napolionský vojny. Dyť vona i ta naše vrchnost už roupama nevěděla co dělat...... Jinak mi ještě vyšla i konzole z Datartu a konzole z Electroworldu. Neklapla akorát Alza. Kdybych neměl tolik kamarádů, mohl jsem bejt ve vatě. Mandaz a Umberto reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 22, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 To snad neni pravda A uz jsou fuc nebo se podelis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Říkal kamarádů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 22, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 To jsme tady snad vsichni, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 Všechno už bylo zamluvené, majitelé se třeba pochlubí. Zítra jedu vyzvednout poslední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Musím říct že metoda otevření PS5 se mi zamlouvá ... nicméně ta teplota pamětí je fakt celkem zlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.