Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PlayStation5 - PS5

tofi

Recommended Posts

Rest módu bych se vyhnul .. už jsem měl 2x rebuild a tak to šlo pryč než to Sony fixne :D . Rychlost netu přes 5ghz wifi je podstatně lepší a stahování je rychlé ( Né PC rychlé, ale dost rychlé) .
Máte někdo problém s kvalitou ovladače? Už 2 kolegové hlásí že jim to vrže jak postižené :D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Bouner napsal:

Rest módu bych se vyhnul .. už jsem měl 2x rebuild a tak to šlo pryč než to Sony fixne :D . Rychlost netu přes 5ghz wifi je podstatně lepší a stahování je rychlé ( Né PC rychlé, ale dost rychlé) .
Máte někdo problém s kvalitou ovladače? Už 2 kolegové hlásí že jim to vrže jak postižené :D .

Ovladač co byl u božíhostroja bez problémů. Jinak rest dávám běžně a rebuild mne potkal jen jeden. 

Jinak mne celkem udivilo, když sem stáhl přes free upgrade dirt5. Pak ten zmíněný rebuild a po něm se mne začala instalovat ps4 verze. Instalace nešla přerušit a zatím sem nepřišel na to, jak ji smazat 

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Ja si furt jen tak nejak rikam, proc tak spechat? Kvuli tem nekolika malo hram, ktere dokazou ten vykon jakztakz vyuzit? Jasne, nebrecel bych, kdyby se na me dostalo, ale i tak, kdyz bude za pul roku, tak bude za pul roku, nooo boooze 😁 

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Koukám že Sony a jeho softwarová podpora stojí za prd jako u všeho ☝️😂😂

To bych fakt chtěl abych co chvíli resetoval konzoli nebo dělal rebuild databáze bo se hryzne, no tfuj Sony takhle spíchnuty dash horkou jehlou 🙈

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators
Odkaz ke komentáři

Gratuji všem co mají PS5, užijte si to. Já osobně počkám na druhou várku nebo radši na druhou revizi, než se všechny ty hardwarove i softwarove problémy vyřeší.
Slyšel jsem, že naky chudák v UK dostal od Amazonu kočičí granuli místo PS5.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, kingcz napsal:

Gratuji všem co mají PS5, užijte si to. Já osobně počkám na druhou várku nebo radši na druhou revizi, než se všechny ty hardwarove i softwarove problémy vyřeší.
Slyšel jsem, že naky chudák v UK dostal od Amazonu kočičí granuli místo PS5.

yes! vypadá to na to že kurýři samou nedočkavostí označí balíčky jako nedoručené a pak PS5 shrábnou pro sebe..😍 

Odkaz ke komentáři

Je to neskutečný co se děje kvůli kusu plastu , mědi a pár čipů. Lidi se mají dobře, kdyby nebylo na chleba a vodu tak by jim ta hračka byla k ničemu...myslím že kvuli tomu je zbytečně až moc velkej humbuk na celým světě.....mezi tím si Babiš krásně potichoučku bohatne a bohatne a už i ten Temelín je schválený na dostavbu...takže ČEZ schrábne dotace a zase si managery vyplatí krásný bonusy a my všichni budeme mít dostatek šťávy pro ty naše mašinky🤪🤪🤪

Odkaz ke komentáři

...ale poslední léta, žrali by byli jen samý vepřový, drůbež, všechno máslem nebo sádlem maštěný. Ták se pánbůh na ně rozhněval pro tu jejich pejchu a voni zas přijdou k sobě, až budou si vařit lebedu, jako to bejvalo za napolionský vojny. Dyť vona i ta naše vrchnost už roupama nevěděla co dělat......

Jinak mi ještě vyšla i konzole z Datartu a konzole z Electroworldu. Neklapla akorát Alza.
Kdybych neměl tolik kamarádů, mohl jsem bejt ve vatě.   :D

gif.gif

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu