magyar Odesláno Únor 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2021 Presne tak. Kto si prešiel všetkými modelmi a mal ich dlhodobo, tak mu pripadá 5-ka absolútne tichá. Vadia mi rôzne zvuky, ale ak niesom úplne nevšímavý a nevnímavý ♥♥♥, tak moja 5-ka ani nepraská, ani nehučí, proste si tam ticho stojí a niečo produkuje na TV [emoji2371][emoji2]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro mirai_trunks a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2021 Tak JRC dnes psalo další maily o vyzvednutí pro objednávky ze 17.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 16, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2021 krasny 17.9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Únor 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2021 Potvrzuji dnes taky emal od jrc ze mi prijde na prodejnu ps5, ktery musim potvrdit, jinak ho daj nekomu jinemu, objednavka ze 17.9. 8:04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2021 Alza tak nejak odbavuje objednavky okolo 08:00, co jsem slysel a vycetl z diskuzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Únor 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2021 Máte tam i nějaký termín do kdy musíte objednávku z JRC potvrdit než to přenechají dalším? A v kolik začal přesně vůbec ten první předprodej toho 17.9.? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahous90 Odesláno Únor 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2021 Ja tam mel, ze musim do 18.2 potvrdit, zda si ps5 vyzvednu ci ne a kdybych neodpovedel, tak prenechaji objednavku ostatnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandin Odesláno Únor 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2021 Presne tak potvrdit email do 18.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 17, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2021 Ja objednaval na Alze 17.9. odpoledne, tak to se na me mozna dostane tesne pred vydanim PS6 basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2021 Ja na alze mezi 17:40-18:00, tak si ho asi hodim pod stromek. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2021 2022 Crashíčeq reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2021 před 45 minutami, Crashíčeq napsal: Ja na alze mezi 17:40-18:00, tak si ho asi hodim pod stromek. Letos? To neeee Max si to můžeš hodit pod stromkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2021 Pokud mě vyjde nějaká z mojich 4 objednávek tak Kréšíkoj přenechám Crashíčeq reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2021 Objednaval jsem 17. 9. cca v 9:00, na launch mi vysel Electroworld, pred Vanoci Datart, v lednu CZC a dnes i JRC. Vse krom listopadu prenechano kamosum, az se otevrenou hospody, tak bude v alejich nablito. mirai_trunks a Crashíčeq reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2021 Dnes mi napsali z gamescenter.sk ze pristi tyden dostanu. objednavano 17.9. cca 1000. Bohuzel pro mistni mam poradnik kamaradu, co chteji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 19, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2021 1000ks?nebo 10:00?:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 Minuly tyden jsem objednal XSX a ve stredu mi ho maj dodat. Vyborne Microsofte Sony, tohle se ti vubec nepovedlo basildon, perrek, Akumazensho a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 před 2 hodinami, Martinoslav napsal: Minuly tyden jsem objednal XSX a ve stredu mi ho maj dodat. Vyborne Microsofte Sony, tohle se ti vubec nepovedlo Co se SONY nepovedlo? Ze se prodava jednou tolik co XSX? O xbox nebi takovy zajem a tak maj uz dost kusu na prodej. Pepek360, Mandaz a mirai_trunks reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 před 38 minutami, pozitro napsal: Co se SONY nepovedlo? Ze se prodava jednou tolik co XSX? O xbox nebi takovy zajem a tak maj uz dost kusu na prodej. Jednou tolik, hmmm?! Priste by to mozna chtelo aspon minutu guglovat, nez napises blbost. Prodeje XS a PS5 jsou velmi podobne, ne-li stejne. Pepek360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 spiš se čas od času objeví u MS kusy skladem. Prodeje všichni tají takže tam víme jistě, že nejlíp je teď natom Nintendo:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 Ale zajimavy je, ze soused svuj ps5 dostane zitra a to objednaval na konci rijna. Ta Alza asi dodnes prodava jen v Rakousku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 před 54 minutami, Martinoslav napsal: Jednou tolik, hmmm?! Priste by to mozna chtelo aspon minutu guglovat, nez napises blbost. Prodeje XS a PS5 jsou velmi podobne, ne-li stejne. Prave vg chartz 177k PS5 100k X. Kdyz se podivame jen na EU, tak pomer je vic jak 2:1. Dokonce i PS4 se prodava lepe jak xbox. Pepek360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 před 2 hodinami, pozitro napsal: Prave vg chartz 177k PS5 100k X. Kdyz se podivame jen na EU, tak pomer je vic jak 2:1. Dokonce i PS4 se prodava lepe jak xbox. https://www.google.com/amp/s/gamerant.com/xbox-series-x-ps5-switch-uk-sales-january-2021/amp/ https://www.psu.com/news/ps5-vs-xbox-series-x-sales-sony-looks-to-have-taken-an-early-lead-over-microsoft/ Tim povazuji tuto diskuzi za uzavrenou a tebe prosim, priste si dohledavej presnejsi informace. edit: https://www.zing.cz/novinky/96238566/5-milionu-prodanych-ps5/ I kdyz kazdy ukazuje jina cisla, stale ten rozdil neni nijak zasadni. A xbox si rozhodne vede skvele. Pepek360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 Pořád je limitem výroba. Obě girmy prodají všechno co vyrobí. Finalní čísla bych řešil až nebude limitace výrobní kapacity. Takže 2023 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.