Kamel Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Potřebuji radu místních odborníků, summoning @mirai_trunks. Po poslední aktualizaci firmwaru PS5 se mi stalo na mé LG CX, že během hraní vypadl na sekundu obraz (černá obrazovka) a zase naskočil s ikonkou HDR v pravém rohu. Nesetkal se s tímhle problémem někdo? Děje se to náhodně. Napadlo mě jestli neni v prdeli tukabel nebo hdmi port tv či ps5. Nějaké rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Jo já...mám tu dokonce vlákno...akorát já to měl na PS4 s tv Samsung...do dneška neznám řešení....vím, že se to furt děje...vždycky 1x za hraní...ale pokaždý v jiný čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 A znoušel si výměnu hdmi tukabelu, změnit hdmi port či tak? Na xseriess mi to teda nikdy neudělalo, ozkoušeno během 3 hodin hraní a nic... Včera se mi aktualizoval firmware ps5 a udělalo to dvakrát. Na starší firmwaru jsem v sobotu odehrál cca 2 hodiny Controlu a nic takového to neudělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Všechno...říkám..bez úspěchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Všechno určitě ne, zkus vyměnit PSko za Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Retro sekce je jinde Mandaz a okajos reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Nene, jsem tu správně a radím ti dobře, na Xboxu se to neděje, tudíž retro jak píšeš je v poho okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 No nemože se to dít Eggsboxu když je furt vyplej v prodejně okajos a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Před hodinou, basildon napsal: Všechno určitě ne, zkus vyměnit PSko za Xbox Za podobnou radu v opačném hávu si na mne plival, dštil síru a nadával. Jenže byl rozdíl v tom že já senomet měl. Takže ti radím zamést příště před vlastním prahem valis1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Hele tvrdil že vyzkoušel všechno, ale nevyzkoušel vyměnit PS za X, jelikož i Kamel psal že na Xboxu se mu to neděje, takže tak synku ze Slopného Já mám zameteno, vysáto a vytřeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Jsem rád, že máš v hlavě tak uklizeno a vymeteno basildon, Crashíčeq a krtek6 reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 GET READY FOR THE NEXT ROUND... FIGHT! Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 A teď si roztrhejte občanky a do klece s váma Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Sony a jejich SW opět v akci ... ten problém s černou obrazovkou je už od PS4 a nevědí ho opravit.. občas zabere poměnit nějaké nastavení displeje/Vypnout CEC apod., ale je to loterie. Zbývá bohužel počkat až v Sony přestanou SW dělat opičky a problém vyřeší ( čti: nikdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 To jsem nikdy na ps4 nezazil... a ps5 nemam:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 29, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Taky s tim nemam a nemel jsem nikdy problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Hoši tak pomohlo vytáhnout HDMI z tv, vytáhnout konzoli i tv ze sítě a hraju už 2 hodiny a nic...takže sazim na to, že to rozhodil firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 počkej..to přijde...mě to ze začátku dělalo cca 10-15min po zapnutí konzole...teď to dělá náhodně..třeba po 2-3hodinách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 29, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 před 11 minutami, Kamel napsal: Hoši tak pomohlo vytáhnout HDMI z tv, vytáhnout konzoli i tv ze sítě a hraju už 2 hodiny a nic...takže sazim na to, že to rozhodil firmware. Kamele, pral bych ti to, ale tohle neni analogovej prenos. Vypadky obrazu vytazenim a zatazenim tukabelu nevyresis. To je problem v elektronice a otazka je, jestli v ps nebo tv. Firmware nic “nerozhodiĺ, takhle fw nefunguje. kazdopadne drzim pesti, musi to byt otravnej bug. craig27 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 30, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2021 Tak konzole běžela cca 5 hodin, hráno vícero her a nic, žádný výpadek. Takže to přikládám nějaké hádce mezi TV a PS5 po aktualizaci firmwaru . Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 30, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2021 Je tu ještě někdo,kdo pořídil? Kromě @mirai_trunks, ten už má beztak platinu mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2021 Hahahaaa! Tady nemáš žádnou moc! Nechť ti pero poroste mechem! Mandaz a craig27 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2021 Bonžůr, odkazy pánubohu do perrdele si strč do senometu Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozin Odesláno Květen 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2021 V 29. 4. 2021 at 19:13, Kamel napsal: Hoši tak pomohlo vytáhnout HDMI z tv, vytáhnout konzoli i tv ze sítě a hraju už 2 hodiny a nic...takže sazim na to, že to rozhodil firmware. Nesmysl, s vytažením kabelu to vůbec nesouvisí ten s tím nemá co dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2021 @Jozina to je zajímavé, že mi to od té doby neudělalo . Vše sem vypojil z el. sítě a voilá, je po problému. Pořád nesmysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.