kingcz Odesláno Prosinec 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2021 Nerad kazím radost, ale bych rozbalil a zapnul konzoli už teď a provést aktualizaci systému, jinak online hned nezahraješ. Odesláno z mého M2101K7BNY pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Prosinec 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2021 @kingcz Já asi nepotřebuju hrát online, stačí, když půjde hrát normálně proti konzoli, na easy mód, abysme se naučili mačkat tlačítka Ale chápu, že asi i to bude chvilku trvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Prosinec 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2021 Řešil někdo se supportem ten jejich vyblbnutej store programovanej neschopnýma opicema? Rád bych si koupil ve slevách hru, ale jelikož jsme hrál free trial tak mi to nejde, jelikož hru prý vlastním ( stejný problém jako u standard vs complete colletion). . Zbývá mi psát na support, tak bych rád věděl, zda mi jsou schopni hru smazat z účtu nebo mi napíšou klasicky že mám smůlu a budu muset shánět fyzickou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 16, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2021 myslím, že za Béé. Stejná story jako free upgrade z ps4 diskové verze s pak jiz ps5 digi nekoupíš, bo ji vlastníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Prosinec 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2021 @kingcz Děkuji za dobrou radu pustit konzoli před štědrým dnem, už tu od rána instaluji aktualizace a hlavně hry, jejichž instalace tedy trvá neskutečně dlouho. Pořídil sem to předplatné EA games a pro začátek to bohatě stačí. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2021 Rádo se stalo [emoji16]Odesláno z mého M2101K7BNY pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Prosinec 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2021 http://cloud.tapatalk.com/s/61cb1e7d9270e/playstation_sk_20211228_0.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Prosinec 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2021 Bang [emoji95] #nomorestorageanxietySent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Prosinec 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2021 Ako to funguje, je možné hrať hry aj priamo z externého ssd ? [emoji849] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Prosinec 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2021 Ako to funguje, je možné hrať hry aj priamo z externého ssd ? [emoji849]Nakoľko to nie je externé, ale vnútorné - rozširovacie, áno! Všetky PS5 hry som na to prehodil behom pár sekúnd, na originál internom nechávam PS4 hry. Rozdiel prakticky nepoznateľný, podľa nejakých YT videí sú hry z NVMe ešte o sekundu až tri rýchlejšie naštartované ako z internej pamäte. Silno doporučujem, ja som musel mazať kde-čo, aby som mohol púsťať nové a novozakúpené hry [emoji91][emoji91]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro mirai_trunks a Frosby reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 28, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2021 Tak disk v cene konzole:) ja mam jiz taky 2 mesice koupeno a zatim jen lezi na stolkuma ceka na instalaci:) nejak nemam problem s mistem porad:) snazim se hry dohrat a nehraji fejfy, nhl a cody co jenom plni disk a skutek utek magyar reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Prosinec 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2021 snazim se hry dohrat a nehraji fejfy, nhl a cody co jenom plni disk a skutek utek[emoji23]To ja tiež nehrajem a snažím sa dohrať, ale času nejak nie je a neba ma to sťahovať práve keď si na to nájdem čas. Mám tam aktuálne 9 hier a FIFA ani NHL tam nie je ani jedna (športové hry idú absolútne mimo mňa) [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 28, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2021 ja mam 16 a 200gb volneho:))) optimalizace mista na ps5 je prima a nebo moje hry jsou drobounkee magyar reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Prosinec 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2021 ja mam 16 a 200gb volneho:))) optimalizace mista na ps5 je prima a nebo moje hry jsou drobounkeeTo je pre mňa MI:6 [emoji2]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2021 Zdravíčko pánové, měl bych dotaz. Asi to sem úplně nepatří, ale nechtěl jsem zakládat nové téma. Mám primární účet na kterém je první Spiderman, ale upgradovaný na PS5 verzi. Potom Miles morales taky na PS5 a spyro trilogy. Myslíte, že to půjde i zpětně na PS4? Ozval se mi zájemce co má PS4, ale nevím jestli mu to půjde, díky moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2021 Tak u každé hry v knihovně vidíš zda je ps4 nebo ps5. spiderman šel upgradovat na ps5? jsem myslel, ze ten remastr byl zvlášt pouze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2021 Ne nešel, musel se upgradovat na ultimate verzi za 520 kc, tak práve nevim jestli by to slo i na ps4. Pockej, takže pokud to pujde i na PS4, musi být v knihovne tedy že je to na ps4 i ps5? Uz to mam totiz smazane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2021 Jo. Pokud byl primarne na ps4 a dal si mu upgrade na ultimate tak existuje ultimate verze co pude jen na ps5 tedy remastr puvodniho a miles a taky ta puvodni na ps4 ale jen zakladni hra. Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Prosinec 30, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2021 Je možné, že se ovladač PS5 nabíjí pouze po připojení ke konzoli? Měl jsem ho teď po vybití připojen kabelem do powercube, která by měla dodávat skrz USB port 2000 mAh a za dvě hodiny se nedokázal nabít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2021 Ono ne všechny tyhle nabíječky fungují. Mě třeba lze nabíjet jen pres USB z notasu, ale nabíječku na telefon mi to nevezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2021 Ze zásuvky to potřebuje 5V a uplné minimum 1,5A ideálně 2A. Nesmí to být fast charger co má proměnnou voltage prostě jenom obyčejnej 5V. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Prosinec 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2021 Nesmysl, nabíjím DS i nabíječkou s QC, co umí tlačit až 20V a žádný problém. Nabíječka s QC (a ji podobné), pokud se připojí k zařízení, které ji jednoduše řečeno "neoznámí", že umí pracovat i vyššími volty, funguje jako naprosto obyčejná, na 5V a příslušné ampéry (které zvládne). Co se týče těch ampérů, tak mám nejslabší 5V s 2A, takže slabší vyzkoušet ani nemůžu. Nabíječek s různýma verzema QC, fastcharge a podobně mám několik a od několika výrobců a všechny šlapou bez problémů. Vyzkoušel bych vyměnit kabel, pak jinou nabíječku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Prosinec 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2021 Fast charger to nemusi zobrat len ked je baterka úplne vybitá, inak to musí nabíjať [emoji18] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Prosinec 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2021 Jo, s nabíječkou k telefonu mi to jeden i když to nabíjí docela dlouho (přes 2h). Děkuji, jsem zas chytřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlitom Odesláno Leden 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2022 Mohu se zeptat někoho, kdo hraje na Fifu? Občas nám to se synem po přihlášení druhého ovladače udělá cosi jako skupinu - při volbě klasického zápasu si každý ovladač sice může vybrat stranu (jestli budeme hrát spolu, nebo proti sobě), ale u prvního ovladače je napsáno lídr skupiny a ten druhý (já) není pak schopen potvrdit žádnou volbu a nedostaneme se ani do zápasu. Je nutné restartovat PS. Děláme něco špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.