petrhopa Odesláno Říjen 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 Alza mi psala, že prej v únoru. Mezitím si udělám místo v poličce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 7, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 No tak bude prvni xbox, no basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 První a poslední, opovaž se utrácet i za PSko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 7, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 Hošani zahráváte si tady s temnotou [emoji23] tady řešit XsX je rouhání [emoji2] Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 7, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 Neni PS5, XSX vitezi basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 ted jsou 2 druhy mejlu za dnesek. v jednom se pise do vanoc, v druhem prvni kvartal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 před 52 minutami, SAIXX napsal: Hošani zahráváte si tady s temnotou tady řešit XsX je rouhání Si rožni ať nejsi ve tmě a nebojíš se bubáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2020 bubáci, huš do svého kouta kde mesíc nikdo nic nepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 8, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2020 Nějaký ten zahraniční seznam NVMe SSD které se dají použít v PS5https://geekculture.co/expand-your-ps5-storage-with-these-nvme-pcie-internal-ssds-before-they-run-out/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 8, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2020 Stejne ho nikdo nebude mit, tak k cemu rozsirovat disk? #justkidding Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 8, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2020 Myslim, ze ani jeden z tech disku nebude fungovat pro ps5 hry, protoze nesplnuji pozadovanou rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Říjen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2020 Zdravím, jelikož jsem tu zatím ve vlákně pro PS5 nezahlédl otázku TV tak bych se chtěl zeptat jakou by jste doporučili? Mám vybrány následující adepty kteří splňují mé požadavky: 4K, 100HZ, 55", HDMI 2.1: Samsung QE55Q80T https://televize.heureka.cz/samsung-qe55q80t/ LG OLED55B9 https://televize.heureka.cz/lg-oled55b9/ A rád bych znal váš názor. Chtěl bych se s cenou vejít o kousek níže ale jsem realista že tohle je asi to nejlevnější co se nechá v požadované specifikaci sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2020 ber toho samsunga.... kámoš ho má v 65" a je to fakt třída... a on je do televizí a zobrazovacích zařízení blázen...na warforu dělá i poradce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 25, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2020 Než jsem prilítne vítr z hor s informací, že hdmi 2.1 není nutno, jednejme:) Osobně bych bral Oled. Černá je černá jako krtek a celkově kvalita obrazu je jinde...,Ale B9 se doprodává a cenově nic moc, BX nástupce je od 30k vejš. Když nebudeš váhat tak do dneška je v Ew akce na q80t a za tech cca 21k asik není co řešit:) https://www.electroworld.cz/samsung-qe55q80ta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Říjen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2020 Já bych taky osobně šel do OLED, ale jak říkáš, B9 se doprodává ještě za vcelku rozumný peníze a BX za 30 je pro mě už asi moc. Díky za super tip na EW, Samsung je tam zase o 5.000 levnější což určitě není zanedbatelný. Já měl doteď k PS4 neskutečný peklo ve formě Hyundai FL 40211 SMART takže jsem technologíí OLED A QLED celkem nepolíbenej...K PS5 bych chtěl pořídit už lepší mašinu ale upozorňuji že tu TV budu mít výhradně a pouze jen ke konzoli. O ostatní TV funkce nemám zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 25, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2020 Mirazi, ty ses rozumbrada Ja nikdy nerekl, ze hdmi 2.1 neni nutno. Ja jen rikam, ze vetsina nikdy mezi hdmi 2.0 a 2.1 nepozna rozdil A nejspis ani mezi hdmi 1.4 a 2.1 a kdyby to slo, tak se klidne vsadim A ukamenujte me basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Říjen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2020 Ušetři těch 5k a dokup za to audio pokud neplánuješ sluchátka . Hdmi 2.1 bude potřeba třeba na takové remaky 10 let starých her ve 4k@120 fps . Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2020 Qled neni zadna technologie, jen marketingivy termin samsungu na va led panely;) qled v tomto zmysle ma kludne i sony... Bouner reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 28, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2020 jop rozdil nic zasadniho vs qled vs led, akorat napr. ta Sony si jede vlastni cenovou hladinku:)takze na Donky koukáme tak cca 2 roky z5 na starsi modely a jsme cenove na prumeru dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2020 No to nerozporuji, jen rikam ze qled je spis marketing jako technologie... cenovu politiku sony nema zmysel komentovat... ja sony top modwl mel, vyborna tv a porad jejich motion handling je best in class, ale ten rozdil v cene proste neomluvis, kdyz sem vyberal ted oled, v 65 palcich to byl vuci lg temer dvojnasobek, uplne mimo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2020 Zdravicko panove. Mam takový dotaz ohledne monitoru pro PS5. Chtel bych poridit nový monitor uhlopricka 27", tem mam 24 a full hd. Jde mi, ale o toto: Na PS5 potrebuji nejlepe 4k, to chci, ale monitor budu zaroven pouzivat i na mem pc, kde mam sanci hrat jen 2K, jde mi tedy o to, jestli ma smysl hrát na pc jen 2k a celkove pouzivat toto nizsi rozliseni na 4k monitoru, tedy jestli to nebude vypadat nejak hnusne. Nemam s tim vubec zkusenost. Protoze jinak me nic nenapada, jak to skloubit dohromady, dva monitory nechci Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 3, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2020 zalezi od monitoru. vetsinou to hnusne je:) jinak na 27" je 4k blbost si myslim, ten rozdil uplne nepoznas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2020 Diky, myslis jako, že na 27 je zbytecne 4k a staci jen 2k? Akorat pak to ztraci smysl na tu ps5...toz nevim jak to vyresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2020 Tak doufám, že to nebude definitivní. Protože mít jen rozlišení full hd a 4k, to je docela opruz. To by Sony fakt zabila. https://www.eurogamer.cz/articles/2020-11-05-playstation-5-pry-umi-jen-dv-rozli-eni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.