Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, kingcz napsal:

Tak jak to vypada s tim ceskym rozhranim? Muze nekdo sem hodit naky fotky?

Vypadá to tragicky z mého pohledu. Překlady jsou takové .. meh, a není ani přeloženo vše. Možná to pořeší do vydání live verze .... na těch 5 tlačítek co jsou česky se mi to nechce zase přehazovat a dělat fotky :D ...ale pokud to zatím v čj nemáš o nic nepřicházíš... zatím to vypadá jen aby umlčeli chvíli ty petiční typy lidí a mohli se věnovat dále důležitějším věcem ( US/Asii :D )

• 1 month later...
Odesláno

To je klasická JP only limitka, kterých má PS4 hromadu( a za chvíli hádám bude mít i PRO).. Na západ se to na 90% nedostane, proto ani neproběhla třeba hra od Naughty. Vypadá hezky, ale ten ovladač se mi moc nelíbí ( ovladač mám rád prostě co nejméně barevný apod. :D ). Jinak co se konzole týče, tak se mi líbí ta barva vrchní části ( vypadá to jako lesklá tmavě šedá), snad to neklame jen foto a není to stejná barva jako klasická verze :D , takhle bych klidně bral celou konzoli :D 

• 2 weeks later...
Odesláno

Nechci zbytecne zakladat novy tema takze jen rychlej dotaz... V nejblizsich dnech vychazi beta Starwars Battlefront 2 a pro ty co si hru predobjednaji bude k dispozici o nekolik dnu drive. Je problem hru predobjednat (eventuelne kde nejlepe? store/eshop) a po vyzkouseni bety predobjednavku zrusit? V pripade ps storu... budou mi penize ztrzeny rovnou ci az po vydani hry? Diky za objasneni

Odesláno

Lidi to tak delaj, ze predobjednaji a po bete zrusi, pokud vim, tak na storu ti to sezere prachy hned a nevim jak je to se zrusenim, ale mozna ti usetrim rozhodovani. Je tu jista sance, ze beta bude volne ke stazeni na hong kongskem storu, byla tam uz uzavrena beta destiny 2 a noveho cod, takze s nejvetsi pravdepodobnosti tam bude i battlefront.

Odesláno

Nejsem si jistý, ale Sony vrací pouze do Sony walletu a na účet to už zpět nedostaneš. Jak píše Manoust, Asie má v 90% free víkendy na novinky/bety ( Teď tam je destiny 2 apod.) normálně dostupné pro všechny. Pokud zrušíš na e-shopu předobjednávku, tak se nic nestane jelikož většinou platíš až při vyzvednutí/naskladnění apod.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdravim

PSko mi začalo stávkovat, modrá dioda bliká a na televizi tma. Do safe modu nejde nalézt.

zkoušel jsem tři servisy a nikde mi ho nevzali, že prý Sony nedodává náhradní díly a řeší se to paušálně - dej 5000 Kč a mi ti dáme repasovanej z dvěma roky záruky.

nevím jestli mam řešit ještě nějakou opravnu, nebo PSko prodat na náhradní díly a koupit nové...?

Nějaká rada ???

Díky Jarda

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu