Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Tady je muj posledni kod, kdo jo vyuzije, at jen prosim napise, ze ho pouzil, aby ho pak uz ostatni nemuseli zkouset. Edit: Kod vyuzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Tak jsem ho použil, díky moc. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 stale mam k dispozici kody.... piste do zprav MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Tak jak to vypada s tim ceskym rozhranim? Muze nekdo sem hodit naky fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Před hodinou, kingcz napsal: Tak jak to vypada s tim ceskym rozhranim? Muze nekdo sem hodit naky fotky? Vypadá to tragicky z mého pohledu. Překlady jsou takové .. meh, a není ani přeloženo vše. Možná to pořeší do vydání live verze .... na těch 5 tlačítek co jsou česky se mi to nechce zase přehazovat a dělat fotky ...ale pokud to zatím v čj nemáš o nic nepřicházíš... zatím to vypadá jen aby umlčeli chvíli ty petiční typy lidí a mohli se věnovat dále důležitějším věcem ( US/Asii ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Pro ty co neumi anglicky je to dobry, ostatnim to moc k nicemu neni. Uvidime jak to bude s tema hrama co by meli mit diky tomu uz plnou cestinu a ne jen titulky. Tragicky bych to urcite nenazval, nedostatky se najdou, ale tak je to zatim jen beta uvidime no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2017 Nevím jestli máte zkušenosti s betaverzemi FW, ale hlavně u této 5.0 si kontrolujte, jestli vám systém odeslal savy na cloud. Aspoň u mne je to styl jednou sa odeslání zdaří a jednou ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2017 Možná to bude chyba už od verze 4.7x občas mi to tak dělalo taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2017 Mně právě do této bety nikdy (pokud jsem teda byl připojený ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2017 Tak PS4 Pro se dočkala první sériově vyráběné a oficiální limitované edice. Za mě se jim povedla, byť nejsem úplně nadšený volbou herního motivu, kde bych spíš čekal nějakou větší pecku, třeba od Naughty Pro více info a detailních fotek čtěte ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Září 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2017 To je klasická JP only limitka, kterých má PS4 hromadu( a za chvíli hádám bude mít i PRO).. Na západ se to na 90% nedostane, proto ani neproběhla třeba hra od Naughty. Vypadá hezky, ale ten ovladač se mi moc nelíbí ( ovladač mám rád prostě co nejméně barevný apod. ). Jinak co se konzole týče, tak se mi líbí ta barva vrchní části ( vypadá to jako lesklá tmavě šedá), snad to neklame jen foto a není to stejná barva jako klasická verze , takhle bych klidně bral celou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2017 To je jsem naprosto unesenej ze zvolili MH motiv...s chuti rad koupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 19, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2017 Počkám na GoW or LoU2 limitku. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 23, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 Tak nadšenci si mohou limitovanou edici PS4 PRO MH předobjednat, tak kdo ji chce neváhejte, protože dlouho zřejmě nebudou Cena 465€ https://www.nin-nin-game.com/en/ps4-systems-accessories/24933-playstation-4-pro-hdd-1tb-cuhj-10020-monster-hunter-world-liolaeus-edition-ps4-brand-new-.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 Uz to pise no longer in stock...jedine je možno udat email a cekat az prijde notifikace...ale moznost pre orderu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 23, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 Dej si tam tu notifikaci, myslím, že ještě možnost bude (dokud tam nebude, že je vyprodáno). Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Září 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 Pokud chceš, ještě to budou mít na https://www.play-asia.com/playstation-4-pro-cuh-7100-series-1tb-hdd-monster-hunter-world-l/13/70bjf1 ..tady teprve budou předobjednávky, tudíž se na tebe zřejmě dostane Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2017 Nechci zbytecne zakladat novy tema takze jen rychlej dotaz... V nejblizsich dnech vychazi beta Starwars Battlefront 2 a pro ty co si hru predobjednaji bude k dispozici o nekolik dnu drive. Je problem hru predobjednat (eventuelne kde nejlepe? store/eshop) a po vyzkouseni bety predobjednavku zrusit? V pripade ps storu... budou mi penize ztrzeny rovnou ci az po vydani hry? Diky za objasneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2017 Lidi to tak delaj, ze predobjednaji a po bete zrusi, pokud vim, tak na storu ti to sezere prachy hned a nevim jak je to se zrusenim, ale mozna ti usetrim rozhodovani. Je tu jista sance, ze beta bude volne ke stazeni na hong kongskem storu, byla tam uz uzavrena beta destiny 2 a noveho cod, takze s nejvetsi pravdepodobnosti tam bude i battlefront. MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2017 Nejsem si jistý, ale Sony vrací pouze do Sony walletu a na účet to už zpět nedostaneš. Jak píše Manoust, Asie má v 90% free víkendy na novinky/bety ( Teď tam je destiny 2 apod.) normálně dostupné pro všechny. Pokud zrušíš na e-shopu předobjednávku, tak se nic nestane jelikož většinou platíš až při vyzvednutí/naskladnění apod. MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2017 Super diky obema za radu. To ze se vraci penize do wallet je dobry vedet. V tom pripade store neprichazi v uvahu a zda se byt nejlepsi moznosti ten hong kongskej ucet a nebo to proste nezavazne objednat treba u jrc a doufat ze se dockam nejakyho kodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Říjen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2017 Tak po těch škaredých průhledných ovladačích je tu jeden co vypadá celkem k světu. https://blog.eu.playstation.com/2017/10/19/introducing-the-sunset-orange-dualshock-4-wireless-controller-out-14th-november/#sf123350094 ... zajímavé že se nebude prodávat v části EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2017 Ten by byl peknej k ted COD edici puvodni ps4...bral bych v takove barve i slim konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 PS4 PRO se dočkala další sériově vyráběné limitované edice, po MH3 je to edice Star Wars Battlefront II a spolu s ní Slim verze v odlišných barvách Více informací ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ganfry Odesláno Listopad 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2017 Zdravim PSko mi začalo stávkovat, modrá dioda bliká a na televizi tma. Do safe modu nejde nalézt. zkoušel jsem tři servisy a nikde mi ho nevzali, že prý Sony nedodává náhradní díly a řeší se to paušálně - dej 5000 Kč a mi ti dáme repasovanej z dvěma roky záruky. nevím jestli mam řešit ještě nějakou opravnu, nebo PSko prodat na náhradní díly a koupit nové...? Nějaká rada ??? Díky Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.