Moderators drak3go Odesláno Červenec 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2017 Sice to trvalo, ale nakonec se asi přeci jen dočkáme. Je to taková první vlaštovka (no, ne tak úplně první), ale něčím se začít musí Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2017 Ja doufal v Horizon edici a nic a teď doufám v GoW nebo LoU2 edici:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 Tak krasavice už je k předobjednání, prozatím na Amazonu https://www.amazon.com/Sony-Computer-Entertainment-PS4-Destiny-Bundle/dp/B073RTKFY4/ref=as_li_ss_tl?s=videogames&ie=UTF8&qid=1499973500&sr=1-57&keywords=Edition&th=1&linkCode=sl1&tag=collectabox22-20&linkId=06ef4807850da7ff15238f341be9ae6a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 14, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 https://m.alza.cz/gaming/sony-playstation-4-pro-1tb-glacier-white-destiny-2-d5040318.htm?o=9 drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2017 Sony zřejmě chystá opět nějaké větší novinky u FW vzhledem k další možnosti beta testování http://beta.software.eu.playstation.com/en-gb/ps4beta Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2017 To jsem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2017 Samozřejmě neříkám že to musí být pravda, ale většinou při nějakých zlepšeních přišel beta program. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2017 Samozrejme, ze tam pribudou nejake nove funkce, protoze by sony urcite nedelala betu pro ty jejich stability improvements FW updaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2017 No co si budeme povídat u Sony člověk nikdy neví [emoji2] aby to třeba nebylo jen to, že si můžeš upravit vzhled složky [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Tak pánové jak jste na tom s pozvánkou? [emoji2] já už mám a zde něco pro vás(kdo dřív přijde ten dřív bere) : Martinoslav, Manoust a drak3go reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Code for another friend pouzit, dekuji ;) edit: Tak mi ted taky prisla pozvanka, tudiz mam k dispozici tri kody, kdyby nekdo chtel Piste pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Taktez mam k dispozici nejake ty kody, tak napiste zpravu kdyztak jirka9 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Srpen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Taky mám 2 kódy navíc kdyby někdo chtěl Edit:Kódy jsou fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Mám jeden kod navíc kdyby někdo prahnul po češtině jako já EDIT: Už je fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Mám dva volné kódy pro BETA TRIAL FW V5.0 (vůbec poprvé podpora českého prostředí). První dva nejrychlejší zájemci berou jackpot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Take mi jeste dva kody zustavaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolotoce Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 nemate prosim jeste nekdo jeden kod navic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 V prispevku primo nad tim tvym pisu, ze mam kody k dispozici SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolotoce Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 jop vim, vcera jsem chtel napsat ale videl jsem pak Edit ze jsou uz fuc atd...tak jsem se jen ptal..o jeden bych mel zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 @kolotoce a důvod toho, proč už nepoužíváš svůj původní účet @wain a máš zde vytvořený další (což je mimochodem v rozporu s pravidly fóra)? Pokud to rozumně vysvětlíš, jsem si jistý, že ti @Martinoslav ten kód rád poskytne. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 No jinak údajně co jsem tak četl tak podpora CZ v konzoli neodemyká kompletní češtinu např. u série Assassins Creed která by jí měla mít. Může někdo odzkoušet?[mention=1464]drak3go[/mention] - nebuď při pátku tak zlý [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 @SAIXX u blackflagu bohužel plná čeština není, unity jsem neměl čas zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Mohl bych taky poprosit o jeden kod? Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 [mention=36941]SAIXX[/mention] u blackflagu bohužel plná čeština není, unity jsem neměl čas zkoušetV tom případě nastává otázka zda to je vůbec čeština nebo jen česká ,,záplata" [emoji2]Osobně s tím problém nemám jen je to zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 SAIXXu, uvidíme co bude v plné verzi, v této betě nejsou přeložena ani některé věcí v konzoli. Snad sa v plnéj - ofic verzi čeština rozběhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.