tofi Odesláno Březen 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2020 Jsem si vcera poprve v zivote zahral SoC a docela dobry, mecikem zabijet plysaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 Tak Uncharted 4 a dirty 2.0 good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 24, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 Ale ho... Pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 před 1 minutou, mirai_trunks napsal: Tak Uncharted 4 a dirty 2.0 good Super. Pred tydnem jsem poridil PRO a U4 rozehral z novu... :) Tak aspon nebudu muset menit placky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 Z kama berete info ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=potvrzeny-dubnove-hry-v-playstation-plus-gfdp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2020 Tenkrát jsem kupoval DIRT jedničku ve slevě kvůli VR a zapnul jsem to asi třikrát ,je to na mě až moc velkej simulátor plus mě vadilo že nejde zatáčet náklonen ovladače jako třeba v GT:sport. je alespoň jedna z těch věcí ve dvojce lepší ? Unchsrted samozřejmě komplet série dohraná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 25, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2020 DIRT 2.0 by mělo být oproti předchozím dílům více arkádovější takže by to mělo jít i na ovladači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2020 O něco víc přístupné ostatním, nebo trochu víc arkádovější to určitě je, než jednička, ale zas ne o moc, a kariéra je po prvním šampionátu nechutně těžká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2020 osobne jsem hral Dirt4, DIRT, DIRT 2.0 a 2.0 mi prijde nechutne tezky, a naopak nejlehci a arkadovy mi prisla ta stara Dirt4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Duben 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Od akého dna dajú aprílové hry na stiahnutie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Od 7.4. biggerg a SAIXX reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 3, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Od akého dna dajú aprílové hry na stiahnutie?Kolego... Trošičku číst mezi řádky a víš, že je to pořád dokola a už asi dva roky je to vždy první úterý v měsíci [emoji6] biggerg reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 3, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Prátelé, je to ještě horší. Je to od poloviny roku 2015:) a lidi to porad prekvapi:)) https://www.eurogamer.net/articles/2015-06-29-eu-playstation-plus-games-now-update-first-tuesday-of-each-month lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 3, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Dokonce [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 3, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 A kazdy mesic se tady na to nekdo pta Navrhuju vytvorit “manual” pro uzivatele PS+, ktery by zakladni otazky vysvetlil (k cemu to je, kdy se hry zdarma objevuji, jestli zustanou navzdy nebo jen po dobu clenstvi, jak ps+ aktivovat, jak ho zrusit), co ty na to @SAIXX? Ty jsi po Šuhej Jošidovi druhy nejvetsi sef celeho PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 @Martinoslav ty ale počítáš se základní premisou, která je mylná. A to že useři nebo nováčci budou něco číst Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 3, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 A kazdy mesic se tady na to nekdo pta [emoji846] Navrhuju vytvorit “manual” pro uzivatele PS+, ktery by zakladni otazky vysvetlil (k cemu to je, kdy se hry zdarma objevuji, jestli zustanou navzdy nebo jen po dobu clenstvi, jak ps+ aktivovat, jak ho zrusit), co ty na to @SAIXX? Ty jsi po Šuhej Jošidovi druhy nejvetsi sef celeho PS+ [emoji56][emoji16][emoji1303]Jak se k tomu dostanu tak není problém [emoji2] Edit : na druhou stranu soudruh Maňas má pravdu. To stejně nikdo číst nebude stejně jako manuály k výrobkům [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 3, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 No musíš napsat na začátek, že v textu je ukrytý kód na zdarma stažení nějaké peckovni novinky a nebo ročního členství Jo a na konci musíš zas napsat, že to byl apríl, jinak se budou množit dotazy na jakou hru a že ten kód chce když to dočetl až do konce Martinoslav a metrixm reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 3, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Tak to aspon zkusme, at se tady ty dotazy furt nemelou... preci jen to PS+ je silny element a tapou v nem nejenom novacci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 3, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Co natočit instruktážní video po kliknutí na théma PS plus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 A rovnou bych tam napsal o češtině v zaklínači ze storu Zelvak23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 3, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2020 Co natočit instruktážní video po kliknutí na théma PS plus![emoji106]Do toho já nejdu [emoji2]To zařídí vrchní@Martinoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Jde vam stahnout Uncharted 4? Ja to mam not available z duvodu: Already owned Uncharted 4 multiplayer curency Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Miz012 ted to vyhledej v knihovně a dej stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.