miz012 Odesláno Květen 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2022 Ty se mas... 4 roky... Ja bych potreboval tak 4 zivoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 25, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2022 4 roky v kuse, nonstop, jsem myslel mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2022 Ja bych mohl mozna i ty 4 zivoty v kuse Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2022 Takže technická chyba... Něco jako rix nezaplatí za servery a za nedostupnost console fóra može wertík bo zakopl o tukabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Květen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2022 Technická chyba jak kráva .. když Sony jasně psalo že se to doplácet bude . Jinak vrátit na to na PS wallet je super no ... udělali jsme "chybu" ale můžete peníze co jsme vám "omylem" vzali a vrátili utratit jen u nás Kamel a kachnak reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2022 Cheba bela zaprecenena vadno elektronko z naseho zavodo Katoda Olomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Květen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2022 Pro ty kteří plánují to dražší PS+ kvůli starým portům, tak to zatím nevypadá moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Červen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2022 Opäť máme von zoznam PS Plus hier na ďalší mesiac ešte pred oficiálnym oznámením, ale tentoraz z iného zdroja. Tradičný leaker billbil-kun sa vyjadril, že tento mesiac hry neodhalí, tak ho nahradila španielska stránka Areajugones. Podľa nej sa v júni v rámci PS Plus predplatného dočkáme hier:God of War (2018)Naruto to Boruto: Shinobi StrikerNickelodeon All-Star Brawl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Červen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2022 Před hodinou, Frosby napsal: Opäť máme von zoznam PS Plus hier Ty se musíš asi strašně nudit, většinou postuješ věci, které jsou několik dnů staré a známé, dokonce postuješ ty stejné věci a to opakovaně za sebou, první odhad her a pak skutečnost, asi žiješ v nějakém přeludu, ale tvoje příspěvky mi přijdou vždycky strašně oduševnělé. Fóru to velmi prospívá. Frosby reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 1, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2022 je to srdcař liborpoulik a Frosby reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Červen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2022 [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 Tak mi sony nabídlo upgrade na PS plus prémium za krásných 3900 Kč:) Má někdo víc nebo je to strop?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 11480,- no musel jsem prejit na usa verzi za 99 dolarů, furt je levnějsí jak u nás Mandaz, mirai_trunks, Kamel a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Červen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 A to je na jak dlouho těch 11480 ? na 3 roky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 Musím na PS plus premium dokládat příjmy? petrhopa a valis1 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 tak ja mam 3.5 roku a 3900, tedy tech 11 bude vice let:)) a psali, ze u nove karticky kdyz ji aktivujes pujde vybrat zda chces plnou dobu esenciálu nebo kratší prémia a jde leda howno a ne vybrat:) tleskáme a posíláme 50 korunáčku do sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 jebu je, dyk tam nic pořánýho nejni. koupil sem si plejaka na hraní novejch pecek a ne abych nostalgicky vzpomínal jak tenkrat za kaze bylo líp. craig27 a okajos reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 hele, taky ma 3900 a 1500 dni:) takze bude strop a 11.5k bude chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 před 6 hodinami, mirai_trunks napsal: tak ja mam 3.5 roku a 3900, tedy tech 11 bude vice let:)) a psali, ze u nove karticky kdyz ji aktivujes pujde vybrat zda chces plnou dobu esenciálu nebo kratší prémia a jde leda howno a ne vybrat:) tleskáme a posíláme 50 korunáčku do sony Čekat od Sony funkční SW . Očividně někteří uživatelé mají fajn cenu, krásných 120€/měsíčně . mirai_trunks, Kamel a Mandaz reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2022 Osobně jsem upgradl na premium, dělalo mi to nějakých 1700 na cca 400 dní. V katalogu je pár her (wrc10, shadow warrior3 a nějaké další indiáni) co mám ve wishlistu ale zárověň se mi je nechtělo kupovat za full prajz. Takto vyzkouším, kdyžtak dohraju a hotovo. Zkoušel jsem i stream ps3 klasik, ale buď mám pivní brýle když vzpomínám na tu dobu nebo mi teď už přijdou graficky takové meh. Prostě už nejsou co bývaly Každopádně jak mi skončí toto premium zůstanu u obyč pluska. valis1 a petrhopa reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2022 Je bat Sony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Červen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 PS Plus hry na Júl 2022 (Červenec 2022) O zoznam bezplatných PS Plus titulov sa opäť postarala stránka Dealabs, ktorá už niekoľko mesiacov po sebe úspešne tieto hry leakuje. Prvou hrou, na ktorú sa hráči môžu tešiť je Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Hra si u nás v recenzií odniesla solídnych 8/10, keď Veronika vychválila hlavne klasicky výborná hrateľnosť v spojení s pekným vizuálom a zábavným príbehom. Ďalšou hrou, ktorá vám pribudne v zbierke je The Dark Pictures Anthology: Man of Medan. Ide o hororovku od tvorcov Until Dawn. Na jej kvality síce hra nedosahuje, no stále ide o jeden z tých lepších titulov. Lukáš jej dal v našej recenzií hodnotenie 7.7/10. Treťou a poslednou hrou, ktorú si budete môcť v Júli pridať do zbierky bude Arcageddon. Ak sa leak potvrdí (čo by sa pri úspešnosti zdroja mal), tak sa môžeme tešiť na viac než solídny line-up hier. Každopádne, zatiaľ berte tento zoznam s rezervou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Červen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 Dobré ráno, to už je známo od včerejška, navíc to ještě není potvrzené od Sony. Musí to být těžký úkol zkopírovat z cizí stránky text za pomocí klávesové zkratky. Dva kliky a je to tady. headhot, Crashíčeq a biggerg reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červen 27, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2022 Veronika a Lukáš si stim ale dali práci Crashíčeq reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.