lostkojot Odesláno Srpen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2023 Tak pokud budou díky předplatnému dobré slevy a začnou dávat i lepší hry. Tak bych v tom neviděl takový problém. Zdražuje se bohužel všechno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2023 Koupíte si o jednu plastovou figurku méně, mirai o 10 piv méně a krtek tohle řešit nemusí vůbec, ten se nedostal ještě přes rok 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2023 Tu už nekupujem ani ty plastové figurky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2023 Maximálně plechové bůčky... A sběratelku spajdrvepřa2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 31, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2023 jeden nakup v globusu. ale je to bordel, toz pravda, z pluska nevik kdy jsem neco hral naposled. mozna tu Stray kočku asik. mňau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Srpen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2023 před 3 hodinami, Martinoslav napsal: Cim vic lidi jim dava zrusenim predplatneho najevo, ze to prehnsli, tom vetsi budou na plusko slevy. S cemou dolu nepujdou, tim by priznali, ze to posrali, ale bez slev do toho uz nikdo soudnej jit nemuze. Jsou lidi co se těší na ten odpadní Portal ... takže se i zdražené plusko prodávat bude, lidi jsou prostě hloupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 31, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2023 Jasneze se to kupovat neprestane, ale tak nejak doufam, ze hodne jinych pochopi, ze za ty penize uz je to proste moc. pochopil bych Plusku jen pro online hrani, klidne bez her i jinych vyhod a cena 500 rocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Srpen 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2023 mi to končí 3.1 24.....normálně bych to ani neměl ale koupil jsem si kdysi Falloutka a nic si o hře nezjistil a pak čuměl jak puk že to po mně něco chce navíc abych to mohl hrát...ale asi to už nechám doběhnout a kupovat další kupon nebudu...mám dost her v knihovně a stejně to nehraji-není čas-navíc mám koupené už 3 hry na disku ke kterým jsem se ještě nedostal a to má ještě předobjednaného Assasína...takže za mne se Sony může bodnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 1, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 Já teda neplatím plus už takové 2 roky, spíš sem si zaplatil sockapass, ale při těchto cenách nebude už nikdy důvod začít platit plusko ...Nabídka her fajn, ale kdo ty hry zdarma kdy zapnul? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 1, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 akorát nevím jestli tahle hra nebude vyžadovat koupi ps plus -až teda vyjde i na ps5- craig27 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 1, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 Bud v klidu, na ps nebude:)) okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 1, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 dík...hned jsem klidnější....ale myslím že na Indiánovi psali že to má pozdějí být také i na ps5.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 1, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 Tak na fallouta budea potrebovat porad, nez dosahnes 10k hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 1, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 hm...jen on už mne trochu nudí a dovedu si představit že s ním rozloučím-...zatím mám něco málo hodin...pár stovek takže ta desítka fakt nehrozí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 1, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 Dědo nechcu ti brát iluze, ale co jsem sa naposledy koukal na psku na tvůj počet hodin v f76 tak byl tuším přes 4500h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 1, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 Pro takovýho kmeta je 4500 jako nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 1, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 no já to tak neberu stovka sem ..stovka tam....bylo by dobré kdyby se to i nějak ocenilo...ale to asi neklapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 1, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2023 ve falloutu 77 budes NPC majkom, okajos a Kamel reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Září 3, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2023 Je tady vůbec někdo, kdo si PS+ kupuje bez slevy? Zase takový problém v tom nevidím, zdražuje se vše… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Září 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2023 Já bych za to 1500kč asi nedal, 2 roky po sobě se mi poštěstilo a měl jsem to za 800kč. Mohli by udělat nějakou další levnější verzi bez her každý měsíc, čistě jen na multiplayer, protože platit 1800kč každý rok je moc, s takovou cenou s PS PLUS končím. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 3, 2023 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2023 před 7 hodinami, nepster napsal: Je tady vůbec někdo, kdo si PS+ kupuje bez slevy? Zase takový problém v tom nevidím, zdražuje se vše… Se zdrszenim Le bude logicky stoupat i cena v akci.. a ted uz nebude zajimava ani cena po sleve. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Září 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2023 Na druhou stranu, inflace a růst platů i důchodů. Pohlídáme si to a až zas bude v EW akce s kodem od Airbank, zaplatíme za kartičku talíř, což je jako 8 kil kdysi. Je ale fakt, že ty hry co dávají gratis jsou za mne vhodné akorát k pousmání. K ničemu jinému se mi nehodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 3, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2023 jeste je sleva na karticky? šak jsou jiz jen kredity co vymenis za plusko na store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2023 miz012, lostkojot a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 1, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2023 werty a lostkojot reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.