Moderators drak3go Odesláno Říjen 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2017 PSVR za 7.999 Kč https://www.electroworld.cz/sony-playstation-vr?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=402017vyroci&mc_cid=4282762fd8&mc_eid=ab7fd0ec70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karky9 Odesláno Říjen 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2017 Doporučuji se podívat na https://www.herni-svet.cz/sony-playstation-4-slim-500gb-ps4, já jsem zde koupila playstation 4, a nakupuji zde na něho také hry, kterých mají opravdu hodně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Toto je oblíbený příspěvek drak3go Odesláno Říjen 6, 2017 Moderators Toto je oblíbený příspěvek Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 @Karky9 No, PS4 Slim 500GB za 6.690 Kč není rozhodně žádná cenová hitparáda, rozhodně nic, co by stálo za to zveřejňovat do cenových akcí a už vůbec ne dát si kvůli tomu tu práci a registrovat se do fóra. Nemluvě o tom, že hodně her na konzole má dalších asi 1000 shopů po republice. Co mě příjde ale víc podivné je to, že o pár příspěvků nad tebou je jeden, který se tvému až nápaditě podobá. Minimálně v tom, že v jednom týdnu se zde registrují dva rádoby noví uživatelé a jejich první příspěvek do fóra je úplnou náhodou do stejného tématu a oba dělají reklamu stejnému shopu. Zaměřím se teď trochu víc na tyto pozoruhodné náhody a vy se mějte na pozoru před podobnými praktikami. Marr, hosanek, jostrih a 10 others reagoval na 6 2 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 Zajimavy postreh, palec hore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karky9 Odesláno Říjen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2017 Psala jsem to sem protože, tam nakupuji velice často, mají hodně akce na hry i na pc i na playstaion :-) sběratel, trotlos, MaraTFSI a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2017 https://www.czc.cz/logitech-g29-pc-ps4-ps3/218751a/produkt Not bad valis1, MaraTFSI, mirai_trunks a 1 other reagoval na 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2017 Super akce... za tudle cenu asi fakt uz neodolam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Říjen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2017 drak3go: zkouší to momentálně i na jiných webech a forech, pěkná žumpa.. s podobnou reklamou mi to teda příjde tězce kontraproduktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Říjen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2017 ♥♥♥ ikdyž teď smrdím korunou tak sem ten g29 chtěl hned objednat a oni už je nemaj :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2017 Ja ho koupil i s playseatem challenge... Kazdopadne kdyz jsem objednaval bylo tam jeste asi 27 kusu a par hodin na to uz bylo vyprodano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray20 Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 V 10/8/2017 at 15:44, MaraTFSI napsal: Ja ho koupil i s playseatem challenge... Kazdopadne kdyz jsem objednaval bylo tam jeste asi 27 kusu a par hodin na to uz bylo vyprodano Uz si to zkoušel, půjde na playseat domontovat řadící páka? Mám taky objednáný volant, ale ještě jsem ho nevyzvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Zalozil jsem tema kde muzem pokracovat v diskuzi abychom to tu nezasirali... https://console-forum.net/tema/1103382-logitech-g29-playseat/ Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 https://www.originalky.cz/gran-turismo-sport-limited-edition-dualshock-4-ps4-p87850/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadelll Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 okay.cz 10% sleva na vsechno, je to jen dneska a sleva se odecte az v kosiku. Takze treba PRO, FIFA 18, druhy DS, PS plus (nevim, na jak dlouho) za 9899,- JohnnyX360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 To je ta Ronaldo Edice? Nikde tam nevidim ten druhy DS.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 před 10 minutami, JohnnyX360 napsal: To je ta Ronaldo Edice? Nikde tam nevidim ten druhy DS. Sent from my iPhone using Tapatalk Je to tam napsáno modrým na bílým Ronaldo Edice druhy ovladač je za korunu až vlozis nakup do košíku pak se odečte i sleva JohnnyX360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2017 Vcelku pěkná akce na Zaklínače https://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-4-zaklinac-iii-divoky-hon-edice-hra-roku-h-25148.html?aff=heureka yanek71, Martinoslav, sraky a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Říjen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2017 10. výročí Witchera.. akce jsou všude možně a pětikilo za GOTY, to je povinnost pro všechny, co hru nehráli nebo jí nedali šanci. Nemíním se pouštět do diskuzí s hatery, ale je to prostě hra poslední dekády.. po všech možných stránkách. Je nadčasová a nemá obdoby i po třech letech od vydání. Hraju teď Shadow of Mordor, který vyšel tuším ve stejném roce jako W3, a ty 3 roky jsou na něm strašně znát. Nejen po vizuální stránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2017 Az na posledni odstavec souhlasim ;) Zrovna Shadow of Mordor dostalo podporu ps4 pro jako jedna z prvnich her a to vcetne grafickych vylepseni, nejen zvyseni rozliseni Kazdopadne Witcher je povinnost, o tom zadna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2017 Kluci vy mi dáváte [emoji16] cena pěkná ale zrovna tenhle žánr mě nic moc neříká ale po tomhle všem sak*a ste mě nakousnuli [emoji4] hosanek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2017 Zaklinac 3 je povinnost , nejlepsi rpg, jake jsem hral. Big_jesus reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2017 Moje jediný RPG který mě kdy bavilo a baví je Mass Effect 1 a 2 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LamikCZE Odesláno Říjen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2017 Taky jsem ho sem chtěl dát, ale SAIXX mě předběhl. Každopádně tohle je třeba si zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Říjen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2017 Na Alze mají v akci Sniper ghost warrior 3 nějakou edici s báglem atd ( nemám páru co to je ) za 1400 https://www.alza.cz/gaming/sniper-ghost-warrior-3?dq=4846252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2017 V jrc pouze na pobockach vikendova akce ps 4 slim 1tb fifa 18 a 2 ovladace za 7990 kc Nebo bile ps 4 pro s destiny 2 za 9990 kc mirai_trunks a Locker reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.