figi-1 Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Jj psali mi taky takze storno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Hmm, to teda zklamali, i když to asi každý musel čekat. Na druhou stranu bych vedle toho čekal alespoň nějakou kompenzaci ve formě slevy na nákup, viz. např. Kasa, JRC atd. Holt ještě asi ještě tolik nevyrostli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Krasna typicka ceska vlastnost - udelali jste chybu tak mi koukejte navalit neco zadarmo aneb prodavam edice za desetitisice, potazmo utracim penize za jiny pytloviny ale budu brecet pro par stovek protoze proste proto #nohate okajos, Six Feet Under, Kamel a 2 others reagoval na 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 To není zdaleka ceska vlastnost...arabove jsou ještě horsi...ty by chteli idealne vse zadarmo a ještě abys jim to privezl... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Nejde o vlastnost, jde o princip. Zrovna tak lze říct, že může jít o záměr (slušně řečeno) obchodníka se zviditelnit, nechat si napráskat objednávky a spoléhat na to, že po zvýšení ceny to třeba ne všichni zruší. Tím, že by dali slevu alespoň formou všimného, tak by alespoň dali najevo, že šlo vážně o omyl a že za zrušení objednávky z jejich strany se omlouvají. Všem se ty pohádky o tom, že šlo o omyl, taky nesmí naivně věřit. liborpoulik, Martinoslav, Romix a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Ja rozumim...beru to s nadhledem...je myslim, jak to nazvat.....dobry obchodnik by mel nabidnout omluvu a mozna trochu primet toho kdo chce stornovat aby tak neudelal necim malym...alespoň ja bych to tak resil.. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Presne! Na to jakou jim tam delam tržbu mi to mohli nechat. Snad s tim Gow nezklamou a v patek bude doma bo.uvidi :-D. mirai_trunks, panzpohadky, zozy a 4 others reagoval na 5 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2018 COD: MW Remastered + chatovací headset za 14,86 liber vč přepravy, nějakých 440 kč https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4CA78-call-of-duty-modern-warfare-remastered-gioteck-lp4-wired-chat-headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2018 The Last Guardian - 399,- https://store.playstation.com/en-cz/product/EP9000-CUSA03745_00-LASTGUARDIANEU00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 16, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2018 Jakási takási akce od Playstation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 Jsem jediný koho ten Detroit nechává úplně v klidu a má to v paži? maTTew a Tango23 reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 Mě to taky nebere, tak vklidu Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 17, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 Bude to zase další trapná 9ková hra pro ps4. Již je to nuda porad hrat peckove hry;) ja kazdopadne dam nedriv dark souls remaster tofi, Six Feet Under, majoo200 a 1 other reagoval na 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 19, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2018 Tak sony dává GoW a od příštího týdne bude Detroid ke konzolím ps4 slim zdarma. Takže celkem good time koupit slimáka. Například: PlayStation 4 1TB Slim + Gran Turismo Sport: https://www.alza.cz/gaming/playstation-4-500-gb-slim?dq=5100736 Slimák 1Tb Gran turismo+god of war + další ds4 v2 zdarma. Za 8k Určitě někdo vykouká lepší cenu ještě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Na alze do dnes plati sleva pri zadani kodu ODPUSTEK111, ODPUSTEK222, ODPUSTEK333 slevy ve vysi 111 / 222 / 333 Kc na nakupy v hodnote 1000/2000/3000 Kc Lze pouzit na vse, pouzil jsem 111 na 1000 KC PSN... Kazda kacka dobra. zozy reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Na Ps Storu sleva 25% pro členy Ps Plus, 12 měsíční členství za 1170,- nechápu proč to není v nabídce slev na viditelnem miste. Akce trvá do 6.6.2018 drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Já tam teda vidím plnou cenu (1.560 Kč) a nikde žádnou slevu. Není to omezené jen pro ty, co nemají aktivní PS+ ? ///EDIT: Aha, tak tady je vysvětlení toho, proč to není nikde ve viditelných akcích a není na to na PSN žádná reklama https://www.playstation.com/cs-cz/legal/may25/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Členství Plus mi koncilo dnes, takže mi to vyšlo akorát, jinak jsou tam nějaké kecy ze musím členství prodlužovat na porad a bude mi strhavano z karty, sice nevím z které když jsem údaje o karte hned smazal.Ale prodlouženo to mam o rok takže o.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 V softcomu maj rocni PS+ za 1199... bez jakychkoliv zavazku na dalsi roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Zadne zavazky se k PS Plus nevazou, nestraste novacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Závazky žádné nejsou. Plusko se mi po zaplaceni kartou automaticky prodloužilo o další rok. Jen bych asi doporučil je konci trvání smazat údaje o kartě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 To neni potreba, staci vypnout automaticke prodluzovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Jenže pro někoho to bývá problém a pak se tu množí dotazy JAK je to vůbec možné... tofi a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Květen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 A asi ta diskuse nepatri uplne do cenovych akci ze... :-D EDIT @SAIXX asi tak tolik jako tenhle tvůj příspěvek EDIT @maTTew To je pravda, ale jako mod bys mel jit prikladem a nepsat tady prispevky, ktere tu nepatri..to bych pak nemusel ani reagovat, ze? Plati to samozrejme i pro @Martinoslav, urcite je tady samostatne vlakno o PSN. Neni to tak davno co se kvuli OT tohle vlakno o slevach zamykalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.