esmo Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 @Mortymer Jo je to dost ostudný...že lidem není hanba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 5, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 @esmohanba? Neblbni Nejen tady se našlo pár takových co brali kdysi sluchátka k xboxu za 50,- a nebylo jim blbý je střelit za 1000,- Martinoslav a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 To si dost dobře pamatuji, když jich někdo vzal snad 20 a pak to přeprodával. Na spoustu lidí se díky toho vůbec nedostalo. EDIT@SAIXX necituj prosím předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 To nebylo o tom že by se na někoho nedostalo, spíš tu chybu opravili dřív než se o tom ti co nekoupili dozvěděli, sluchátek měli určitě dostatek pro vsechny Btw tu pumpičku musím vyzvedavat? Nejde to stornovat když kodik máme digitálně? Rozuměj, nejde o 50 ale spíš to mám trochu zruky a víc projedu v nafte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 No otazka je jak by to pak dopadlo, protoze tim by se zrusila akce... Taky jsem mel nutkani pak ty pumpicky vratit, ale radeji nebudu drazdit hada bosou nohou Jednu uz jsem venoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 5, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 Ja pumpicku daroval do kontejneru na plastik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 já si jdu v sobotu pro dvě pumpičky a jedny dětský boby tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2019 ty pumpičky jsou na foukání balonů...že?....sakryš až Vám závidím...to tu bude samý sportovec! mirai_trunks a esmo reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Prosinec 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2019 JRC: Fallout 76 za 199,- (za tuhle cenu proč ne/jo? ) https://www.jrc.cz/fallout-76/p178321 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Prosinec 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2019 Takový věci tady neposílej...nebo to s dědou švihne okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2019 Takovou sypačovinu ani zadarmo nebo vy někdo chcete běhat po pustině s dědou? Martinoslav, okajos a Manoust reagoval na 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2019 vo-lové...ta hra je pro skutečné fajšmekry a ne pro herní masturbátory.....já tu hru kupoval za 900 a nevidím důvod proč by mne mělo jebnout....prošel jsem si ji sám/po půl roce hraní-měl jsem 118 síla,level?/a líbila se mi....je obrovská a plno ůkolů a napřátel kteří mají víc inteligence jak kecálisté a herní trotli jako Vy..a už se těším jak ji pojedu znova od 0 a od začátku za mne doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Prosinec 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2019 opravdu? na metacritic to má sotva přes 50%, tak váhám, Fallout 4 je na store za 159Kč, já hrál kdysi trojku na ps3...celkem to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2019 vyslovene spatne to neni. svet je opravdu po atomove valce takze necekej zadne NPC pro zadavani ukolu. za 200 dobra volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2019 fallout 4 na ps4 se povedl a dá se do něj nahrát čeština/na netu je okolo té češtiny dost-podrobný postup a zvládl jsem to i já akorát jsem si musel přeložit co mám vlastně odkliknout aby to dopadlo dobře a češtinu tam dostal...anglicky neumím/no a Fall.je 76 je fakt dobrej ale pozor je to onlinovka na rozdíl od Fall. 4 takže musíš mít koupenou kartu!!! Jinak se do hry nenahraješ.Ale to snad víš... ..hru jsem celou projel sám přestože mne ve hře oslovovalo hodně hráčů kteří se chtěli družit-spolupracovat....jenže domlouvej se třeba s francouzem kdy ž umíš rusky a polsky..navíc pokud chceš s někým hrát tak by tam snad měli by ti hráči být-ve stejnýčas- a já to hrál někdy dopoledne,v noci...někdy vypnul na hodinku a pak zase pokračoval...prostě hrál jsem sám..a hráčů je ve hře dost a navíc se hraje na více servrech takže pokud se tam s někým sdružíš tak Tě to po nahrání hodí k němu pokud tam v ten čas je...no a těch spolupracujících hráčů je tam dost a někdy Tě potkají takové situace kdy jsem byl už celkem namakaný a napadl mne jiný hráč který byl slabý.říkám si co blbne a signalizuji mu že se pomátl že je bez šance-jde to takovými smajlíky ve hře-ta komunikace je dost dobrá i přes ty smajlíky-protože když napadne jeden druhého tak ten utočník přijde o nějaké výhody a každý ho může zabít bez trestu a ještě mu zbudou věci co má utočník u sebe plus odměna-takže když nedal pokoj tak jsem ho kilnul a pak jsem byl po smrti já...najednou jsem se ocitl v epicentru výbuchů a střel protože mne napadlo hejno jeho přátel se kterýma byl v partě a on byl taková návnada a najednou měl jsem holou prdel protože jak mne hra přihlásila zpět tak to co jsem neměl uložené v truhle tak to mi po mé smrti ukradli....no a v které hře se dá něco takového a podobných věcí zažít?Je to prostě suprová hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2019 Kupóny mě hlásí že už jsou neplatné,včera ještě šli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2019 taky je to do 8.12 platnost. dneska jiz nejde PodFuck3r reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Prosinec 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2019 Probíhají velké vánoční PS4 / SONY slevy! JRC, ALZA, CZC, XZONE atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 9, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2019 Bude ted sleva na ps4 5290 a ps4 pro 7690. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Prosinec 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2019 Nevíte někdo o nějaký slušné ceně na NHL 20, sháním pro kluka na Vánoce, nedávno na store byla za 990Kč a já to prokaučoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2019 JRC akce k pátku 13. sleva 13% na všechno, kromě konzolí. Lze třeba uplatnit na sběratelku Death Stranding, která vyjde na nějakých 3400,- což už je fajn cena, nebo steelbook edici, která po odečtu vyjde na 1305 židopeněz. Tak doporučuji mrknout a využít akce. Některé věci se dají pořídit za fajn ceny, jiné zase zdražili :D. rkolarik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2019 Nemate zase neco funkcniho na alzu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2019 Electrowotld ma 20% na hry s kódem GAMNET20. TREYYY reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Prosinec 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2019 vyslovene spatne to neni. svet je opravdu po atomove valce takze necekej zadne NPC pro zadavani ukolu. za 200 dobra volba. ˇhoSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2019 Předobjednávka Last of Us part 2 vychází díky tomu kódu v electroworldu na 1280... petrhopa reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.