Moderators Martinoslav Odesláno Leden 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Obsah season passu: http://www.gamespot.com/articles/heres-everything-the-rainbow-six-siege-dlc-season-/1100-6432231/ LuKyno. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 před 4 hodinami, IniTW8X napsal: To je dost zvláštní.. season pass by měl odemknout všechny mise, jak bývá u těchto zpoplatněných přístupů zvykem, inzeruje to i xzone: GOLD EDICE OBSAHUJE - Základní hru Rainbow Six: Siege - Season pass ke hře. Díky němu získáte kompletní dodatečný obsah do hry bez čekání. Navíc ihned odemknete 8 nových operativců, 600 Rainbow kreditů a prémiové kosmetické předměty do hry - 6 skinů zbraní, 3 přilby a 1 zlatý R6 ornament Před hodinou, IniTW8X napsal: Potom tedy xzone mystifikuje.. kde jsi to kupoval? Též jsem přemýšlel o koupi, když je součástí season pass, ale toto mě odrazuje. Ja to koupil v JRC... a tam vesmes maji popis spravne http://www.jrc.cz/tom-clancy-s-rainbow-six-siege-gold-edition/p127226 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Trochu dost to tedy mate, ptže snad všechny hry od Ubi (např Division nebo chystaný Ghost Recon) s přívlastkem "GOLD" mají Season pass, který přidá všechna "velká" DLC, co v budoucnu vychází. Případně se omlouvám, ale pochopil jsem to tak, že Season pass, jak ho popisují v Xzone, bude obsahovat i mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Pokud vim, tak mapy jsou zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Presne tak... veskere mapy obsahuje i klasicka verze. Obsahu pro R6 Siege je tolik ze by se clovek za ten season pass nedoplatil. Na druhou stranu jsou to jen sama vylepseni zpristupnujici skiny zbrani kostymi pro operatory herni mena atd. Pouhym hranim se daji zpristupnit i ti operatori. Shrnuto podtrzeno je season pass jen pro ty co nechteji cekat nez si veci v nem odemknou beznym hranim. Zadna jina vyhoda v nem neni. LuKyno. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 https://www.electroworld.cz/sony-playstation-4-slim-500-gb-cerna?mc_cid=f8c5ce1fce&mc_eid=09c7620dd3 ps4 500GB + druhej ovladač k tomu za 6 584,- pilulkin reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 50 minutami, Smartmax napsal: https://www.electroworld.cz/sony-playstation-4-slim-500-gb-cerna?mc_cid=f8c5ce1fce&mc_eid=09c7620dd3 ps4 500GB + druhej ovladač k tomu za 6 584,- Chtěl bych jen upozornit případné zájemce o tuto nabídku od EW, aby se raději ujistili, že mají na dané prodejně naskladněný i ke konzoli přidávaný druhý ovladač. Během Black Friday jsem takto u EW kupoval konzoli se hrou zdarma, přičemž podle e-shopu, kde jsem si konzoli zarezervoval v konkrétní prodejně bylo vše skladem, a když jsem si jel konzoli vyzvednout, tak mi bylo řečeno, že hra skladem momentálně není a budou mě kontaktovat, až bude naskladněná. Což by nebyl problém, kdybych hru nedostal až cca za 3 týdny od koupi konzole, s tím, že hra byla po celou tu dobu skladem na jejich e-shopu a prodejně vzdálené 5 km od prodejny, kde jsem nakupoval. Pokud bych se tam osobně nezastavil, tak mi asi ani nedají vědět o tom, že si hru můžu vyzvednout (přestože mi bylo řečeno, že mě kontaktovat budou). Také vám hru nevydají na žádné jiné prodejně než na té, kde jste kupovali konzoli, takže jen takové malé upozornění k tomu, abyste nebyli případně překvapení a raději před koupí ověřili, že mají konzoli i ovladač na skladě, protože s nějakým prozákaznickým přístupem jsem u nich moc nesetkal. Smartmax reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Na eshopu je skladem a při dopravě zdarma bych tedy raději volil eshop. Jonny1619 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Leden 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2017 The Last Guardian v EW za 945,-Kč https://www.electroworld.cz/sony-the-last-guardian-ps4-hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Leden 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2017 Koukal jsem že se přidalo pár her do Janury Sale na PSN, zajímá mě jestli má hra Uncharted: The Nathan Drake Collection CZ titulky a nebo ne? Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2017 Ano, ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Leden 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 The Last Guardian - 839 Kč.... https://www.originalky.cz/the-last-guardian-ps4-p76359/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Leden 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2017 Uncharted: The Nathan Drake Collection v Tesco za 524,- Nevim, jestli to byla jednorazova akce, ale zrovna sem ho koupil v Tesco v obchodnim dome Ostrava Futurum. Kdybyte sli okolo nejakeho Tesca, tak to zkuste. Jonny1619 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 tak last guardian CE uz za 2 tisice, tahle edice je tedy i pres reklamaci a nakup na mallu dost ztratova pro mne https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=2109 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Před hodinou, headhot napsal: tak last guardian CE uz za 2 tisice, tahle edice je tedy i pres reklamaci a nakup na mallu dost ztratova pro mne https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=2109 Taky si reklamoval edici na Mallu? Co jsi měl za problém? Já u nich koupil edici a po rozbalení mě čekal artbook s potrhanými rohy, černý vlas a otisky prstů u sošky a nechutně poškrábaná barva a defekty laku na sošce. Vše jsem zabalil a vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Reklamoval na xzone kvuli cene, vraceno behem 14 dnu, edice nerozbaluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 http://www.zavvi.com/games-ps4/doom/11135549.html DOOM v přepočtu i s dopravou 520 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 V Tescu pry maji Fallout 4 pro PS4 za 194 Kc, zrejme to nebude ve vsech obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabis Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 (upraveno) Taky jsem to slyšel, asi to půjdu omrknout edit Martinoslav: Necituj prispevek, na ktery reagujes a je primo nad tvou odpovedi ;) Upraveno Leden 10, 2017 uživatelem Martinoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Pokud by tam nekdo nasel dva kusy, tak mi tam jeden vemte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 No, zítra mrknu ráno zda tam alespoń 1 najdu . Kabis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 To je zajímavý...kdykoliv jdu do Tesca, nic takového tam nenajdu....To je někde v koši s výprodejem nebo někde na offiko stojanech s ps4 hrama? A 194 Kč za Fallout 4? To se mi zdá hodně málo....až jako příliš na to, aby to byla pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 tesco uh. brod samozřejmě nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Aniž bych toto viděl tak sem se před chvílí kouknul na nás a maj tam celkem dvě hry na ps4 a ještě za dardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2017 Stejne se mi to zda hrozne malo za jakoukoliv ps4 hru v obchode... Treba takovejch 299 bych veril... ale jinak jsem zvedavej jestli to nekdo nekde najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.