Manoust Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 před 5 hodinami, rkolarik napsal: Do kodů napište: Sleva na domácí potřeby: DOMOV700 Sleva na věci pro mazlíčky: PET200 Sleva na dopravu: ZAPLATIMONLINE Tu slevu 400Kč kod nevím? ví někdo? Já bohužel koupil PS4 pro mladýho v Planeo za 4999Kč v pondělí, oni mi prachy zpět nedají, jedině kupony na další koupi do pul roku, takže mám smůlu, ale snad to pomůže jiným Do 14 dnu muzes zbozi vratit bez udani duvodu a musi ti vratit penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 Pokud neprovedl nákup online což v případě Planeo snad ani nejde protože nemají eshop tak záleží pak čistě na obchodu jak se k tomu postaví... Bez udání důvodu do 14 dní pokud se to nezměnilo platí pouze v případě uzavření smlouvy přes internet [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 To mas vlastne pravdu, ja kupuju jen online, takze mi to nedocvaklo . Pouceni, kupujte pouze online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 V Planeu lze zboží vrátit, ale pouze výměnou za vouchery v hodnotě vráceného zboží. Vím to z unáhlených nákupů mě drahé matky, kdy koupila pračku, která byla pár minut po jejím nákupu zlevněna o několik tisíc. Tenkrát tam předvedla scénu, kdy chtěla vyhádat lepší cenu a prodavači se jí vysmáli, tak zboží vrátila a dostala pouze vouchery. Planeo není v tomhle ohledu Alza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 přesně tak, naštve to, ale co už jsou horší věci než neušetřit 860Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotsuma1 Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 Dejte sem někdo všechny ty kódy, pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 DOMOV700,SPORT600,AUTO400,HOBBY400,PET200, je jich víc, ale ty si nepamatuju. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotsuma1 Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 Tyhle zrovna vim. Chtělo by to ty ostatní. Hodil by se ten k Fitness za 300,- EDIT@SAIXX necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 Tyhle jediný jdou na psko použít. Ještě tam bylo 1500 na televizi s cenou nad 10k a mobil s cenou nad 8k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4us3 Odesláno Listopad 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2019 Tyto ani ostatní kódy už cca od poledne nefungují už zatrhli i toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Listopad 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2019 Nevím, jestli jsem jediný, ale mně nešly kombinace použít ani žádný den před včerejškem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Listopad 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2019 a ti co si tihli objednat a zaplatit těm to posílají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2019 jop. kdo stihl odeslat objednavku je vklidu rkolarik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Listopad 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2019 Ted jsem si vyzvedl dve hry a granule k tomu...pes mel radost LuKyno., petrhopa a MaraTFSI reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 1, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2019 koho by zajimalo vsecky kody zde: http://zlevnizbozi.cz/nove-slevove-kody-na-alza-cz/ a zbozi co lze uplatnit zde: https://www.alza.cz/sekovka kombinace nejdou, ale uplatnit kod na jiny tovar nez je v kuponce lze. (zavazi na posilovani+kod 300/1000) = sleva 200 za litr a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2019 Tak a tady to mate. O obracecky tescoma byl tak enormní zájem až došlo k rapidnimu zdrazeni. Kdo zavahal tak neobraci palačinky! esmo a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 2, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2019 A uz ty kody kombinovat nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2019 Na Storu jsou už nějaký ty Vánoční slévky. Třeba Last Guardian za 249,- nebo Bioshock Collection za 342,- mě zaujalo. https://store.playstation.com/en-cz/grid/STORE-MSF75508-PSXMASDEC/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Prosinec 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2019 Nevíte někdo zda se dá na slevněné hry použít ještě těch 10% co došlo mailem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 4, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2019 kód jse nedostal jinak porad plati vyse ukazana alza akce takze napr s kodem aktiv300 a pumpickou je kredit za 760 kc. tofi, Manoust, esmo a 2 others reagoval na 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2019 Vypada to na ALZA Vanoce! Kod je mozne pouzit i vicekrat, ale nesmi byt clovek nalogovany ve svem uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 Lidl prodává PS4...no to mě po.... https://www.lidl-shop.cz/SONY-Herni-konzole-PlayStation-4-Slim-500-GB-cerna-hra-Fortnite/p100273698 tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 A na FB skupinách sem už zahlédl několik inzerátů "Prodám nový PS4 s Fortnajt za 6500" tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 to budou "alzovky" za 4.160Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2019 Prodam 5 pumpicek okajos, tofi a esmo reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.