Moderators Martinoslav Odesláno Únor 2, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2020 Ja se se Zdendou neperu, on je to v jadru duse hodnej kluk Navic ma obe ruce levy, takze kdyby se se mnou chtel prat, tak se ani netrefi Bouner a SAIXX reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2020 tse, takový oftopik, že vás bad dragon nejebne poperrdeli Kdo neví co je bad dragon, rychle gůglit Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2020 55xf9005 na mall za 19k - vyborna tv za tu cenu mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 5, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2020 jenom doplnim, jde o 20% slevu na vybrané TV od sony. Kód 1TSSONY20TV do 9.2. Jde uplatnit i na jine TV, napriklad 65xg7005 vyjde lehce pres 15k, coz je na zakladni 4k telku dobra cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2020 Zatím to vypadá na Philips 65PUS6704 kde na CZC mají dokonce 3K slevu takže taky TV pod 15 [emoji846] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 5, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2020 Hmm, za 15 je to supr cena, do te doby nez jsem zjistil, ze philips 2019 jsou IPS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2020 A ta SONY je VA? EDIT: tak ta je taky IPS takže je to víceméně asi jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 5, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2020 plácni kapsu a kup 9005ku za 19k:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2020 před 43 minutami, mirai_trunks napsal: Hmm, za 15 je to supr cena, do te doby nez jsem zjistil, ze philips 2019 jsou IPS... Řada 7304 v 50'' a 58'' jsou VA panely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 před 15 hodinami, mirai_trunks napsal: plácni kapsu a kup 9005ku za 19k:) Souhlas! Sony 9005 byla jedním z mých dvou finalistů při koupi v květnu19, nakonec jsem rozhodl pro SamsungQ8DN. Za 19k bych neváhal ani vteřinu, já dal za Samsunga 25k a to byla akce mall, ta Sonka byla tehdy ke 30k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 Včera jsem v Datártu koukal na 55 XF9005 a Samsung 55q8. Běželo na tom stejné krásně přesaturované, barvama se hemžící demo a musím říct, že pocitově se mi mnohem více líbil obraz u Samsungu. Dotaz do pranice, mám 55NU8002 neboli hit vánoc 2018. Jelikož sem na Netflixu nevyřešil Dimming a stále koukám na ztmavující se obraz při titulcích, napadla mě výměna za novější model či jinou značku. Doporučení jestli Sony či samsung? A když sem nakousl Dimming, řešili ste či vyřešili tento problém u samsungu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Únor 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 K té NU8002, zkus se mrknout na https://us.community.samsung.com/t5/Qled-and-Frame/Brightness-changes-with-subtitles/td-p/415050/page/31 . Řešili tu něco podobného .. ono se to liší i update od updatu atd. Vím že 1 update mi to rozbil, ale teď už to mám vpohodě. Ono občas si vyhrát s tím nastavením stojí za to..případně i na rtings mají hodně návodů pro lepší obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 6, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 Sony ma barvy k “realite” a samsung spis aby se to libilo. Problemy s titůka maj vsechny TV s local dimmingem, nektere vic nektere min. Zalezi na kvalite dimmingu a poctu zón. S upgradem bych počkal, skok bych nevidel takovej jaka by bala cena navic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Únor 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 Souhlas, taky bych počkal, NU8002 je dobrá TV a ten skok v kvalitě bude podle mě malý Nevíte jak se to s firmware 1290, zatím jsme vygooglil spíše negativní ohlasy? Já mám pořád 1202, jelikož když byl upgrade na 1251 psalo se, že u Q8 je obraz o dost horší, tak jsem akutalizace bloknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 Díky za rady, začtu se do návodu a zkusím Netflix nastavit. Zkusil sem průhledné titulky a pak sem koukal na samsunga jak číňan na americkej hamburger, jak to nebylo vidět :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Únor 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 Vyres to kupou oled:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 Oled nechci, nelíbí se mi celkově ta technologie a vypalování obrazu. Každej z kámošů s Lginou má akorát problém. Nevím jak loňské či plánované letošní modely, ale asi mě to nepřesvědčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 6, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2020 @Mortymer Mam pro tebe radu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2020 LG utlumuje výrobu LCD panelů, přesouvá ji do Číny a více se soustředí na OLED https://www.cnews.cz/lg-utlumuje-vyrobu-lcd-presouva-do-ciny-oled/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 7, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2020 Dalo se to očekávat. Ač je LG v televizním segmentu mezi špičkou tak ohledně mobilní divize to není taková sláva a je dlouhodobě hodně ztrátová takže ty finance se nějak ušetřit musí - výroba Made in Čína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 9, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2020 Tak sem tu víceméně s finálním výběrem a to je Philips PUS6704 nebo TCL 65EP660. Cenově jsou televize sehnatelné do 15K (víc určitě ne, není to prioritní). Za mě se mi líbí spíše TCL vzhledem k VA panelu ale Philips má taky něco do sebe.Jak jste na tom vy? [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 9, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2020 Vyzkousej si nekde ten ambilight Uvidis sam VA panel je lepsi, takze doporucuju Philips 7mickovou radu a zabijes dve mouchy jednou ranou, verim, ze kdyz pohledas, najdes i 7mickovou radu do tech 15ti klacku. SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 9, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2020 letos jsou vsecky Filipsy IPS krom 50 a 58 palecku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 9, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2020 Neznam vsechny technicky detaily letosnich modelu, ale VA je taky IPS VA je nadstavba IPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2020 @Martinoslavovi stačí, když to za bednů svítí jak střelnica na půti Kamel a basildon reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.