Kuliss9 Odesláno Prosinec 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2020 Dnes jsem zkoušel Datart a Electroworld a bylo mi řečeno, že nemají žádné info o dodávkách konzolí v tomto roce. Datart dokonce předpokládá u objednávky vytvořené 19.11. termín doručení v červnu 2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2020 A z června bude srpen, párkrát se vyspíš a máš konzoli na Vánoce 2021 Kuliss9 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2020 Ja už to tady psal...ja objednaval druhy kus na xzone někdy 21.11. A mělo by se na mě dostat někdy v únoru 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahous90 Odesláno Prosinec 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2020 Mate nekdo zmenu v objednavce od Alzaka? Mel jsem Zajistujeme a ted je zmena ve statusu na Ocekavame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2020 Tak Sony opravdu Blokuje ucty kde bylo aktivovano ps plus kolekce a provozovano na ps4. jen tak pro info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 24, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2020 Mas banana, jo? SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2020 nn, ja mam ps5:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magyar Odesláno Prosinec 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2020 Ha! Zdá sa že embargo padlo a dbrand je späť [emoji1360][emoji91] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2020 Tak Sony opravdu Blokuje ucty kde bylo aktivovano ps plus kolekce a provozovano na ps4. jen tak pro info.Kdes to slyšel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Prosinec 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2020 Sony banovalo jen lidi kteří si z toho dělali business a aktivovali to klidně 50 lidem apod. Pokud to aktivuje člověk někomu z rodiny/kamarádovi tak mu nic nehrozí. To že je Sony banda koko** a nedali tu kolekci všem je klasika, ale banovat všechny kdo to pouští na PS4 nemůžou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 26, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2020 prodaval jsem ps4 a vytvoril novej ucet kde jsem aktivoval hry z kolekce. po mesici na vanoce kupujici zapl psko a na uctu byl banán jak vysitej. nevim. mozna jak se to nepouzivalo nebo jeste jina podminka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2020 No tak kdyz se vytvori novy ucet a jedine co se na tom stane je, ze se stahnou hry z kolekce, tak je to jasne proc to kdo delal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Leden 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2021 Edícia nesie názov „Golden Rock“, Na výrobu sa použilo 20 kg 18-karátového zlata. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 Kýč jak bič pozitro reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 Fujky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Leden 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 7, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 jsem na ten film skoro i zapomel:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 Na redditu jsem cetl, ze ma byt restock v EU tenhle tejden. Ma nekdo bejaky dalsi info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 Jo, mám info od Alzy, zní takto: Na ser si Kamele, datum naskladnění je "očekáváme", z žádnou úctou, zelenoj zmerd! Crashíčeq, Martinoslav, pozitro a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Leden 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 Nemáte někdo info z Datartu? Taky netrpělivě čekám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 Jinak na Ali už mají ty faceplates ve třech barvách - černá, modrá a červená normálně v prodeji, soudy, nesoudy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosby Odesláno Leden 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2021 má pripomínať dizajn Playstation 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek360 Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 V 7. 1. 2021 at 15:23, pozitro napsal: Na redditu jsem cetl, ze ma byt restock v EU tenhle tejden. Ma nekdo bejaky dalsi info? Já četl tohle. 7 měla proběhnout velká třetí vlna, kterou Sony odložilo na 14.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 9, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 ufidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Ahoj nebudu zakládat nové téma tak se zeptám tady. Když mám na PS4 účtu v knihovně koupené hry tak když přejdu na PS5 budu je moci normálně stáhnout a hrát na PS5 ? Jo a jak to je se sejvy ? Můžu normálně na PS4 zkopírovat na USB flashku a poté nahrát do PS5 a budou fungovat ? Předem děkuji Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.