Susperian Odesláno Únor 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2020 Přesně, je to byznys. Já osobně, už bych si teď nic nekupoval, pokud počítám, že pořídím PS5. A nebo, když už to nemůžu vydržet, tak jedině, kdyby to bylo za poloviční cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobic Odesláno Březen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2020 Sony zítra odhalí konzoli PlayStation 5 https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-zitra-odhali-konzoli-playstation-5-uyt4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahous90 Odesláno Březen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2020 Ahoj, kde presne bude dnes to odhalovani PS5? Nejake stranky kde to bude zive? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2020 Tudá mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahous90 Odesláno Březen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2020 Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 12, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Tak hoši, co říkáte na design a velikost PS5? Mě osobně přijde moc velká a design na úrovni zvlhčovače ovzduší či routeru. Není to vyložené ošklivé, ale není to úplně mé gusto. Navíc se hrozím velikosti, aby sedla do běžného tv stolku. Konzoli časem pořídím, ale jsem spokojenější s designem XsX, který mi přijde dle dostupných informací lepší na chlazení a minimalistický. Pokud nebudou ceny nějak dramatické, rád pořídím oba stroje. Na Psku mě dostal Ghostwire Tokyo, Ratchet a částečně i Whooorizon2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 zdá se mi že sony ztrácí tah na bránu a podle mě na microsoft momentálně nemá a zase jen kopiruje něco co microsoft vymyslel myslím tím verzi bez mechaniky. Nebávím se ted o exkluzivních hrách. Pepek360 a Lazyt reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 12, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Mne se design nesmirne libi, je odvazny, moderni, zadna nudna krabice, velikost me docela prekvapila, cekal jsem to mensi, ale tak v Sony asi vi co delaji a treba to bude tiche a bude se to dobre chladit a potichu. Lazyt reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Mě se pětka dizajnově velice líbí. Žádná hnusná krabica od bot nebo lednička. No a kinedrile, to zase mohu napsat že MS okopčil herní konzoli s mechanikou od Sony a jeho ps1 Lazyt reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 12, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 ja bych si hlavne konzoli bez mechaniky asi nekoupil, vetsinou kdyz vychazi nova hra tak kupuji na BD, pak ji treba nekomu pujcim nebo prodam, samozrejme ze kupuji i digi verze her ale vetsinou az casem jsou treba ve sleve, nebo je to neco hraji denne jako gta5 nebo gran turismo a chci to mit digitalne, porad ale chci mit moznost poustet hry z mechaniky, navic ani neznam nikoho kdo by mel vsechno jen v digitalni podobe, ale urcite se taci najdou, ale asi to neni to zasadni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 no pokud to nepujde položit-sice někde jsem četl že snad ano- tak taky budu mít problém s umístěním.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Neboj dědi, podobné hňupiny píšou akorát senometníci. Normálně půjde okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 a ted by to chtělo nějake rady jakou tv k ps5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Jedině velkou a plochou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Tu nejlepší okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 12, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Tak nebot PS5 podporuje 8k tak neco takovyho jinak tu PS5 nema cenu ani kupovat https://www.alza.cz/8k-televize/18862944.htm ale vazne, TV se resi tady, jsou zde ti nejvetsi TV experti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 před 2 hodinami, Mandaz napsal: No a kinedrile, to zase mohu napsat že MS okopčil herní konzoli s mechanikou od Sony a jeho ps1 tady aspon vidíš jak se microsoft zdokonalil když ted kopíruje sony od nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Šak za ty roky kopčení ms mohlo taky něco napadnout. Mimo vosy anebo komára Ale zase vážněji, konzole bez mechaniky pro mne nemá smysl. Rád hry a filmy kupuju na médiích, když mne nebaví lehko se střelí přinejhorším do výkupny u židjrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 12, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2020 Koupit si herní konzoli bez mechaniky je jak koupit si panu za X tisíc bez všech otvorů [emoji23] tofi a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 13, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2020 Sony si Microsoft namazala na chleba https://games.tiscali.cz/komentar/sony-si-microsoft-namazala-na-chleba-491312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červen 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2020 Dokud neuslyším svůj lahodný zvuk stíhačky z PS5 jak jsem zvyklý z pročka, tak si nikdo nikoho nenamazal .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 13, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2020 kup novou revizi procka a jsi fklidu tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2020 https://www.idnes.cz/hry/magazin/playstation-5-cena.A200617_102144_bw-magazin_oma Možný nástřel cen z francouzského mamazonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2020 Mě by zajímalo, jestli půjde normálně připojit k monitoru QHD, protože asi toto rozlišení nepodpouje a co to HDMI 2.1, jestli to vůbec půjde a bude to nějak vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.