Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Cenové akce - Diskuze!

nepster

Recommended Posts

• 3 weeks later...

PS účet na rok za 499 Kč -> https://aukro.cz/playstation-plus-ps-365-dni-ps4-ps3-vita-a1-6923580205.

No, abych pravdu řekl, nevím jestli tomu mám věřit...Je to ale aukro a to už je celkem věrohodné. Pokud má někdo otestováno, že je funkční, tak dejte vědět.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

No nevím, zase se jedná o účet. ke kterému posílají přihlašovací údaje. Podle mě jde zcela jistě o podvod, za tu cenu roční PS+ členství není reálné. A když vidím, že jich navíc mají 1000 k dispozici, tak to zase odnesli kreditky nějakých nešťastníků.

Pokud není PS+ členství formou uplatnitelného kupónu, tak to vždy smrdí. Radil bych mít se na pozoru.

Odkaz ke komentáři

Na to opravdu pozor.......teď řeším s podporou krádež mého účtu !!! Třeba bude zrovna mezi nimi. 
Někdo mi tam aktivoval 2faktor ochrany rychleji,než já :( (moje chyba),tedy kód na telefon,a já se nemůžu přihlásit ,protože tam je jiný telefon. 

A takový menší postřeh......účet byl založen v únoru,ale kladné hodnocení má už v lednu....tak nějak nechápu,jak je to možné. :)

Screenshot_1.png

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Před hodinou, Ghost napsal:

A takový menší postřeh......účet byl založen v únoru,ale kladné hodnocení má už v lednu....tak nějak nechápu,jak je to možné. :)

Jestli ono to nebude tím, že účet byl sice založen v únoru, ale v tom loňském :wink:

Odkaz ke komentáři

Měl jsem to klasicky na heslo.......při změně hesla datum narození,které se zadalo při zakládání.
Bohužel jsem neměl to dvoufázové zabezpečení s tím kódem na telefon......a to je ten problém...někdo si tam zadal svůj telefon,a díky tomu nejsem schopen se přihlásit.Ale mail a vše asi zůstalo,protože na reset hesla chodí odkazy na můj mail normálně dál.
Uvidíme,jak to dopadne....nic jsem tam krom NHL17 neměl...jen free hry z PS+ a členství,takže si "zloděj" moc nepomohl...žádné AAA hry....vše jedu v plackách.
Slabé hesla určitě ne......mám 15-ti místné heslo zčísla + malé-velké písmena.....nechápu,jak se mi tam někdo dostal. :( 

před 10 minutami, drak3go napsal:

Jestli ono to nebude tím, že účet byl sice založen v únoru, ale v tom loňském :wink:

A jo.....já jsem pako. :D

Ale i tak to je to dosti podezřelá nabídka....

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, drak3go napsal:

No nevím, zase se jedná o účet. ke kterému posílají přihlašovací údaje. Podle mě jde zcela jistě o podvod, za tu cenu roční PS+ členství není reálné. A když vidím, že jich navíc mají 1000 k dispozici, tak to zase odnesli kreditky nějakých nešťastníků.

Pokud není PS+ členství formou uplatnitelného kupónu, tak to vždy smrdí. Radil bych mít se na pozoru.

Také mě právě zarazilo jak tam píšou o přihlašovacích údajích, ale potom zase píšou:

Citovat

V instrukcích získáte informace jak spustit účet a aktivovat PS+ na Vašem starém účtě
Budete moci využívat Váš starý PlayStation účet, ale s předplatným PS+
Tímto bude zachována každá Vaše hra, uložení a nastavení

Samozřejmě 500 Kč je hodně podezřelé... + jak píšeš, že jich má 1000, tak to jen v jedné aukci. Pak má kupu dalších aukcí na PS+ 14 dní za 29 Kč, 3 měsíce za 149 Kč a měsíc za 49 Kč...

Například na roční PS+ má 24 nabídek po 1000 kusech, takže celkem jich nabízí 24 000 kusů ročního předplatného :D

Odkaz ke komentáři

Oni napřed prodávali 14 denní za 29, pak to bylo už jen za 3kč, pak za 29, nevím jestli to byl ten samý prodejce, ale nejspíš jo, vzhledem k tomu, že si můžu na svém účtu akivovat 14 dní trial zdarma tak to bude asi tahle verze, po položení otázky otázky co jsem ji poslal jak dlouhou platnost má  kód na 1 měsíc, samozřejmě jsem si neuvědomil, že je to už založený účet, přišla od nich odpověď:

Dotaz na zboží (** PlayStation Plus PS+ 1 Měsíc - PS4 PS3 PS Vita)

Single code is valid for 14 days. In this auction you get 2 codes for 14 days.

Jediný kód je platný po dobu 14 dnů. V této aukci získáte 2 kódy po dobu 14 dnů.

Takže si myslím, že to nějak ošulili a nabízejí jen nově založené účty s trial verzí zdarma na 14 dnů, takže to není 1x30 dnů, ale 2x14 dnů, to samé podle mě bude fungovat i se tříměsíčním členstvím, nebo dokonce i ročním, člověk zřejmě každých 14 dnů musí přejít na od nich nově založený účet, který koupil.

Původně jsem to chtěl za 50 kč koupit, ale něco takového podporovat nehodlám, možná s tím nemají vůbec žádné finanční výdaje.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu