Moderators SAIXX Odesláno Červen 20, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2020 Proč by to nemělo fungovat nebo podporovat. Pokud je rozlišení cílené až na 8K tak všechno co je pod výstup přizpůsobí zobrazovacímu zařízení případně na nejbližší možné podporované rozlišení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2020 tak pripojit pujde a bude to 1080p stejne jako 4ka. jak to. ude vypadat si muzes overit jiz dneska prepnutim na 1080p, nektere monitory interpolaci moc nedavaji jine jsou ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2020 Noo, toho přizpůsobení se právě bojím Já pochopil, že 4k je minimum, takže se bojím jak to bude vypadat na QHD. Moment, takže na QHD monitoru, to bude jen FHD?jestli to chápu dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 20, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2020 Tohle by SONY určitě neprošlo kdyby měli konzoli co zvládne jen určité minimální rozlišení [emoji1]Já uvidím jestli jí budu brát na začátku prodeje a co vím, že novou TV kvůli tomu určitě brát nebudu. Mám sice jen 1080p ale kvalitní co perfektně funguje a nebojím se že by to bylo špatný [emoji6] Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2020 je to primarne cileno na TV. tv vetsinou nativne zvladaj 720,1080, 2160p a to 8k at uz je to kolik chce. nove tv ted umi i 1440p ale to neni u vsech. uvidime co sony povoli. Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2020 Já právě, bohužel budu hrát na monitoru a chci si koupit nový, ale mám jen RTX 2060 Super, což stačí právě na QHD, jinak bych koupil monitor hned 4K a neřešil to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 17, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2020 objednano tohle tam vcera nebylo, tak to je supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Září 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2020 Vzal jsem i na Mironetu, kdyz už dali pořádnou slevu... L.samorost, Pepek360, Cvak01 a 3 others reagoval na 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Září 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2020 Nenasel nekdo nekde digital edici dostupnou k 19.11? objednal jsem diskovou a nejak si tim ted nejsem jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2020 co vím, tak digitál je cca 15% dodavek ps5. takze ho je min nez klasickejch. jinak nemyslim, ze je digital dobra volba. pri cene 2000kc za hru bych radsi bral diskovou a pak ji prodal az dohraju. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Září 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2020 Kdyby nahodou nekdo mel vice objednavek a mel volny kus a byl by ochotny ji prenechat tak kdyztak SZ prosim Objednal jsem si ps v JRC hned po pulnoci a uz mi prisel mail ze diky tomu ze jsem to nezaplatil ihned tak se na me nedostane, ale ze jsem byl mezi prvnima a kdyz jim to zaplatim do 48h tak mi dodaji kus v prosinci na Vánoce. Na to jim ale kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2020 Jsem na tom uplne stejne. Nikde nebylo napsano, ze uprednostnuji objednavky, ktere budou ihned zaplaceny a ne ty ktere prisli driv. To tam pridali az za nekolik dni. Xbox SeX jsem radsi koupil jinde, u JRC nikdy vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Září 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2020 Co od JRC čekáte? .. Po všech těch letech co šmelí s CE u her se divíte že u PS to dělají taky? .. čekám že zase vytáhnou po týdnu speciální zásoby za 2x vyšší cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2020 Hoši, není kam spěchat. Já osobně počkám, až bude dostatek zásob a koupím to v klidu. XseX si myslím, že pljde sehnat bez problému. No a na PS5 si počkám klidně do dubna. Za 2 měsice mi vychází Valhalla a Cyberpunk, takže budu mít na půl roku co hrát :D. Pepek360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2020 Ja chtel dat Demon’s Souls day one, je to moje srdcovka. Holt smolik. Ale Ciderpunk na Xsexu neni spatna alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 23, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2020 Než dohraješ cyberpunk, možná bude předvánoční vlna. Pokud zabanujou ty překupníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2020 K čemu je hardware bez softwaru? PS5 ideálně příští vánoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Září 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2020 Tak vyjde Spider-Man, Godfall, AC Valhalla a pro milovniky soul her Demon's Souls. Navic si muzes vzdycky zahrat nejake resty z PS4, takze bych to zase tak cerne nevidel. Pepek360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2020 tak tak, demon souls i spiderman ultimate budou v souctu tak na 120h, kdyz to clovek veme poradne a proleze vsecko. pro normalniho hrace, co hrsje 5h tejdne je to na pul roku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Září 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2020 Presne. Nez dojedu dark souls a ty polsky punkery z budoucnosti, bude her jak máku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2020 Největší problém u PS5 bude narvat ho do běžného TV stolku :D. Xsex jsem měřil a do tv stolku se mi vejde dostatečně a bude mít dost prostoru i na větrání, ale PS5 je velký otazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2020 to máš regál na kancelářský složky bo co? já si myslím, že velikost nebude výrazně jiná než PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2020 Ale bude, koukni na net na obrázky porovnání velikosti Bude velký jak IKEA skříň od @Kamel do které schovává své poklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2020 No však čumím...38cm na výšku... to si pak nedokážu představit co má Kejml za stolek...stejně to bude položený... mě teda spíš zajímá tloušťka (ležmo výška) když v nejužším místě to je 9cm.. já mám totiž mezeru ve ve stolku 17cm...ale na délku 1m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2020 před 6 minutami, basildon napsal: Ale bude, koukni na net na obrázky porovnání velikosti Bude velký jak IKEA skříň od @Kamel do které schovává své poklady @basildon NOJO! Ale aby to nezabralo celou skříň , kam pak dám ty škatule od sběratelek. @krtek6 běžný nábytek nestačí, když je PS5 velká jak serverovna NASA basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.